Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg finoman az...

Hogy mondjam meg finoman az egyik barátnőmnek, hogy ne simogasson?

Figyelt kérdés

Gyerekesnek tűnik, de nagyon kényes szituáció. Szóval az egyik barátnőm mániája, hogy állandóan rajtam lóg, rám fekszik, simogat. Nekem ez NAGYON kellemetlen, már mindketten felnőttek vagyunk, egyszerűen nem szeretem, ha egy másik lány hozzámér. Meg alapból nem vagyok egy ilyen ölelkezős fajta. Volt olyan, hogy buliban voltunk egy barátunknál, ahol ott aludtunk az emeleten és ott volt az egész szoba, de ő mindenképp azon az egy pléden akart aludni, amin én, akárhogy mentem arrébb.

De egyszerűen nem tudom elmondani úgy, hogy ne bántsam meg, mert ahhoz viszont még nem vagyunk évek óta jóban, mint pl. a legjobb barátnőmmel, akivel nem tabu semmiről beszélni. Ti mit tennétek a helyemben?

2013. febr. 20. 11:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Meg lehet ezt mondani finoman is.

"Ne haragudj Ildi, szeretnélek valamire megkérni. Légy szívesne feküdj rám, ne akarj folyton hozzám érni, mert kellemetlenül érzem magam. Nem arról van szó, hogy utállak. Én egyszerűen ilyen vagyok, nem szeretem, ha ok nélkül hozzám érnek. Remélem megérted, és a barátságunk továbbra is a régi marad:)"

Ha normális a barátnő, akkor ő kér elnézést, és leszokik róla. Ha meg besértődik, akkor az az ő dolga, annyit is ért az egész.

2013. febr. 20. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk könnyen osztom itt a tanácsokat, közben meg már 1 hónapja azon gondolkodom, hogy hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy legyen szíves csukott szájjal enni mert nem tehetek róla, de kiver a víz a csámcsogás hangjától:D

Próbáltam már mindenhogy célozni, hogy ki lehet a csámcsogással kergetni engem a világból, stb. stb. De nem kapcsolt, pedig többször is, kajálás közben is mondtam:D szerintem már észre sem veszi, hogy nem mindig tartja csukva a száját:D

Na de majd szólok neki. Mert egyszerűen annyira felidegesítem magam mindig kajálás közben, hogy azt elképzelni nem lehet:D

2013. febr. 20. 12:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Az a baj vele, hogy nem tudja kontrollálni magát és már egyszer mondtam, hogy légyszí ne simogass, de ugyanúgy folytatja. Ez nem olyan egyszerű gyakorlatban, mint leírva, igazából már fel kellett volna fognia, mikor elhúzódom mindig. Nem arról van szó, hogy nem ölelem meg a barátaimat, csak túlzásba viszi, sőt, egyik barátnőm se csinál ilyeneket, mintha járnánk..
2013. febr. 20. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha nem ért a szép szóból akkor nyugodtan lehet azt is csinálni, hogy amikor simogatni kezd akkor megfogod a kezét, és leveszed a testedről. Persze mond neki, hogy

" Kata! Ne fogdoss, légyszíves."

Akárhányszor hozzád ér, fogd meg a kezét és tedd félre, hogy ne érjen hozzád.

Ha vicces akarsz lenni akkor fogdosás kezdeténél elkapod a kezét, ráteszed az asztalra és mond hogy "ezt simogasd, ne engem"

Vagy az ajtófélvára vagy szekrényre..

Egy idő után csak kapcsol hogy nincs értelme nyomulnia..

2013. febr. 20. 12:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyszer poénosan, nem sértő módon kérdezz rá, hogy nem leszbikus-e véletlenül. Ha visszakérdez, hogy miért, akkor utalj erre a taperolásra. De ne támadóan, tényleg csak poénosan. Akkor elmondhatod, hogy irtó kellemetlen neked, merthogy heteró vagy. Talán így majd kapcsol. :)
2013. febr. 20. 12:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát már szerintem is van benne valami, tavaly nyár óta ismerem és csak velem csinálja ezt. A kézeltétel viccesnek tűnik, de talán tényleg a leghasznosabb lehet..

Volt, mikor tévéztünk és a combomat simogatta -.-

2013. febr. 20. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:

"Volt, mikor tévéztünk és a combomat simogatta"

Hát ne haragudj, de ilyet a legjobb barátnők sem csinálnak, hacsak az egyik nem leszbikus. Lehet, hogy ő maga sem jött még rá és tagadja, de komolyan fontolóra kell venned ezt a lehetőséget is. Hetero nők ilyet nem csinálnak. Nagyon jó barátnők sem!

2013. febr. 20. 12:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát ne nekem mondd, szerinted miért tettem fel a kérdést. Azt se tudtam, hogy most erre mégis mit mondjak, ültünk, ettem kétpofára a popcornt, ő meg nekiállt matatni a combomon spontán.
2013. febr. 20. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Küld át hozzám, engem nyugodtan simogathat.
2013. febr. 20. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:

"Hát ne nekem mondd, szerinted miért tettem fel a kérdést."

Nem ezért írtam, hanem mert hagyod magad tapizni. Azért mondom neked, hogy ne hagyd. Ilyen egyszerű. Ha legközelebb elkezdi, állj fel, és ülj messzebb. Ha nem hagyja abba, akkor közöld vele, hogy kicsit eleged van a folytonos taperolásából, vedd a kabátod, és csá. Ne haragudj, de ha századszorra sem érti meg, és te valamiért mégis tűröd, akkor ezek után nálad sem kerek valami. :)

2013. febr. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!