Nem unalmasak kicsit az egyetemisták?
"egyébként meg az egyetemista fő foglalkozása, hogy egyetemista. mégis miről beszéljen?"
Sport, közélet, rokonok, szabadidő, munka (bár erről nem sok tud beszélni, tisztelet a kivételnek), ilyesmi. Hihetetlen, mi? Ilyen dolgok is vannak. Hétköznapi beszédtémák.
7-es vagyok.
oké, akkor átfogalmazom. ha te ilyen témákról szeretnél beszélni, keress olyan embereket, akikkel LEHET ilyen témákról beszélni.
mert itt most leírtad, hogy van x ismerősöd, akik csak az egyetemről beszélnek. de ez nem jelenti azt, hogy minden egyetemista ilyen.
én nem b.sznám el az időmet olyanokra, akik idegesítenek. helyette keresnék érdekes embereket. mást te se tudsz tenni.
Az egyik lányom egyetemista, a másik még gimis. Mikor a nagyobbik hazajön, persze élménybeszámolót tart, de aztán a kicsi is neki, és egész hétvégén mindenféléről dumálnak.
Orvosira jár a nagy, és szinte minden idejét kitölti az egyetem, úgyhogy nem csodálom, ha a társaival legtöbbször ez a fő téma.
Egyébként az jutott eszembe, hogy kismama koromban azt mondta a férjem, hogy velem semmiről nem lehet már beszélni, csak a babákról... ez nagyon rosszul esett akkor, de így utólag tényleg így volt, viszont mit lehet ezen csodálkozni? Akkor az volt a fontos. Elmúlt.
A diákoknak most az a fontos. Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!