Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem unalmasak kicsit az...

Nem unalmasak kicsit az egyetemisták?

Figyelt kérdés
Nem lehet beszélgetni velük semmiről mert szinte kizárólag csak az egyetemről tudnak beszélni. Másról sem szól a beszédjük mint a zéhák, meg társaik. Egyszerűen idegesítőek. Meg vannak ezek a becézgetéseik, mint például: sziltan, meha, meg társaik. Ennyire unalmasak és beszűkültek lennének? Nekem is van diplomám, szóval nem irigységről van szó. Szerintetek nem rosszul látom a dolgokat?
2013. febr. 15. 19:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"egyébként meg az egyetemista fő foglalkozása, hogy egyetemista. mégis miről beszéljen?"

Sport, közélet, rokonok, szabadidő, munka (bár erről nem sok tud beszélni, tisztelet a kivételnek), ilyesmi. Hihetetlen, mi? Ilyen dolgok is vannak. Hétköznapi beszédtémák.

2013. febr. 15. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

oké, akkor átfogalmazom. ha te ilyen témákról szeretnél beszélni, keress olyan embereket, akikkel LEHET ilyen témákról beszélni.

mert itt most leírtad, hogy van x ismerősöd, akik csak az egyetemről beszélnek. de ez nem jelenti azt, hogy minden egyetemista ilyen.

én nem b.sznám el az időmet olyanokra, akik idegesítenek. helyette keresnék érdekes embereket. mást te se tudsz tenni.

2013. febr. 15. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem a problémát. Ő erről beszél, és kész. Ha idegesít, miért nem kerülöd el messzire? Ha nem látod nem bánod...nem értem mi a baj...:D
2013. febr. 15. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Az egyik lányom egyetemista, a másik még gimis. Mikor a nagyobbik hazajön, persze élménybeszámolót tart, de aztán a kicsi is neki, és egész hétvégén mindenféléről dumálnak.

Orvosira jár a nagy, és szinte minden idejét kitölti az egyetem, úgyhogy nem csodálom, ha a társaival legtöbbször ez a fő téma.

Egyébként az jutott eszembe, hogy kismama koromban azt mondta a férjem, hogy velem semmiről nem lehet már beszélni, csak a babákról... ez nagyon rosszul esett akkor, de így utólag tényleg így volt, viszont mit lehet ezen csodálkozni? Akkor az volt a fontos. Elmúlt.

A diákoknak most az a fontos. Majd elmúlik.

2013. febr. 15. 22:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi másról is szoktunk dumálni, de kicsit engem is zavar hogy van hogy túl sokat dumálunk ilyenekről pedig nekem bőven elég nap közben is azt hallgatni :s de hát van aki élvezi is az egyetemet (nem én). De pl. a körömben mindenki sportol, nekem minden nap van edzésem szóval ez is gyakori téma.
2013. febr. 15. 22:29
 16/16 A kérdező kommentje:
2013. febr. 16. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!