Nem lehet beszélgetni velük semmiről mert szinte kizárólag csak az egyetemről tudnak beszélni. Másról sem szól a beszédjük mint a zéhák, meg társaik. Egyszerűen idegesítőek. Meg vannak ezek a becézgetéseik, mint például: sziltan, meha, meg társaik. Ennyire unalmasak és beszűkültek lennének? Nekem is van diplomám, szóval nem irigységről van szó. Szerintetek nem rosszul látom a dolgokat?
Mivel építőmérnök hallgatókkal beszélgettél, jogos hogy az egyetemről beszélgetnek, mivel az idejük 90%-át elveszi a tanulás és házicsinálás. Tudom én is odajártam...
2013. febr. 15. 19:54
2/16 anonim válasza:
Hát tanuljon is, ha már odajár, azért van ott. Legalább tanulnak, szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló.
2013. febr. 15. 19:56
3/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, milyen diplomád van?
2013. febr. 15. 19:56
4/16 anonim válasza:
Nem tudom, engem ez sose zavart, én csak akkor beszéltem erről, ha olyan volt a közeg, de akkor is csak ritkán.
Ami szánalmasabb, mikor igazából csak azért erőlteti a felsőoktatás témát, mert teljesen oda van magától, h van egy szar diplomája.
2013. febr. 15. 19:57
5/16 anonim válasza:
Itt más probléma van. Mindenkit zavar ha egy társaságban sokszor olyan témákról beszélgetnek amikhez semmit nem tudunk szólni.
2013. febr. 15. 19:58
6/16 anonim válasza:
Most minden alkalommal mondják hogy szilárdságtan? Gondolom te sem így beszél hogy " már megint késik a Budapest Közlekedése Vállalat busza" hanem hogy "késik a bkv busz"
2013. febr. 15. 20:02
7/16 anonim válasza:
ha van egy 6 fős társaság, ahol 5 mérnök és 1 nem mérnök van, akkor nyilván nem az 5 ember fog alkalmazkodni az 1-hez, hanem fordítva.
egyébként meg az egyetemista fő foglalkozása, hogy egyetemista. mégis miről beszéljen? az ugandai belpolitikáról? amúgy az első jól mondja, a mérnöktanoncoknak alig van szabadidejük, és a nagy részük általában olyankor se "tombol". tudom, mert ismerek párat.
de ha téged idegesítenek, miért jársz össze velük?
2013. febr. 15. 20:06
8/16 anonim válasza:
Egyetemisták az egyetemről beszélgetnek? De durva!
2013. febr. 15. 20:07
9/16 anonim válasza:
Most neked komolyan ez a legnagyobb problémád kérdező??? :D
Mégis mit akarsz, miről beszéljenek az egyetemisták, hagymapucolásról??? Inkább örülni kéne, hogy komolyan gondolják a tanulmányaikat. Másrészt meg nem szabhatod meg miről beszéljenek, ha zavar, hagyd ott őket és kész.
2013. febr. 15. 20:13
10/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, amikor én még egyetemre jártam (info) akkor nem az volt az egyetlen témák, hogy milyen zéhát írunk. Úgy néz ki mi kivételesen nem voltunk szakbarbár droidok, akik szinte kizárólag az egyetemről tudtak beszélni. Ma volt szerencsém hallgatni két egyetemistát, akik közül az egyik csak ilyesmiről tudott beszélni és nagyon nem jött le neki, hogy a másikat mennyire nem érdekli az egyetemi nyomora. Nyilván az utóbbi személy volt a hibás...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!