Egyetemisták! Melyik barátnőtökkel vagytok jobban jóban? (akivel most ismerkedtetek meg az egyetemen vagy a régiekkel akikkel már x ideje ismeritek egymást)
Az egyetemiekkel. Több a közös témánk, hasonló az érdeklődésünk, többükkel a gondolkodásunk is. Egy régebbi barátnővel, bár jobban ismerjük egymást, idővel elkezdtünk külön utakon járni, egyes barátnőim még azt sem értik, sőt egyenesen lenéznek, hogy minek nekem egyetemre járni és külföldre menni folytatni az egyetemet... más pedig pl. túl szürkének, unalmasnak tartja a leendő szakmámat, holott nem az... aki ennyire nem ért meg, azzal jobb is, ha elválnak útjaink.
20/L
"A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
ma 18:36"
Elnézést kérek, hogy nem idevágó kérdést teszek fel, de ilyen helyesírással hol végeztél, milyen szakon?
mindel :D
egyszer az egyikkel megyek bulizni, egyszer a másikkal.
egyszer az egyiknél alszok és beszélgetünk egyszer a másiknál. aztán rájöttem hogy ha bemutatom őket egymásnak akkor esélyes hogy ők is barátnők lesznek :D
azok lettek :D
baráti háromszög :D ez a legjobb :) bár néha olyan mint ha kiközösítenének, mert nélkülem is elmennek ide-oda, de sztem ez nem jelent semmit, csak azt hogy sikerült összehoznom két embert akik barátok tudnak lenni, miközben az én barátaim is :D
/nem közvetlen én válaszoltam hanem egy egyetemista ismerősöm, aki éppen nálunk eszi a pacalt XD :D/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!