Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Előfordult már,...

Egyetemisták! Előfordult már, hogy meglopott/turkált a cuccaitok közt, gépetekben, vagy telefonotokban a lakótársatok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem. Külön szobám van amihez kulcsom van.Szóval be tudom zárni az ajtómat
2012. júl. 29. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Még soha, ahogy én sem tenném.
2012. júl. 29. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen volt, hogy vett kekszet mikor nem voltam bennt de úgyis akartam adni meg szólt utána hogy amúgy vettem :D meg zsepit szoktunk egymástól akkor is ha nincs bennt a másik mert úgyis adnánk egymásnak.
2012. júl. 29. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Volt egy evfolyamtársunk, egyben lakótars is.

mindig a becsületességről dumált, hagyományokról.

aztan szepen el kezdtek eltunni a cuccaink, drága rottring, anyámtól kapott írószerek, stb.

Miután kirúgtuk, mert rendetlen volt iszonytatóan, utána derült ki, ő lopkodott. Amúgy egyszer a telómat is elkérte, h sms-t írjon, és utána a fejemhez vágta, hogy merek én arról irkálni másoknak, hogy rendetlen. Volt, hogy vasárnap visszaérkeztem az albiba és a ruháim a földön voltak, mert "csajos napot" tartott.

Az a leggázabb, hogy nem ismrte be, hibázott.

Miutän kirugtuk, senki nem akarta elhinni, hogy vele van probléma, mert "milyen jó arc".

Simán elvégezte az egyetemet úgy, hogy semmit nem csinált, csak hazudott, áldozatot játszott.

Most külföldön él, mint hal a vízben, szulei, pasija pénzén. Az ilyeneknek áll a világ.

2012. júl. 29. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!