"Terjed a deviancia-kultusz - házasodhatnak a melegek már Franciaországban is" címmel valami riport-sorozatot hirdetnek a HírTV-n"?
Hallottátok ezt? Valami műsort hirdetnek, amelyben kivesézik a helyzetet, hogy na mik vannak, a deviancia megint felülkerekedik a "normális" emberek akaratán :)
Most mondanám, hogy jót nevetek rajta, csak hát valójában igen szomorú, hogy ez így 2013-ban megtörténhet. de mit is várok, amikor az egyik egyetem pszichológia szakán meg azzal a címmel hirdetnek előadást, hogy "Szexuális zavarok - középpontban a homoszexualitás", na puff.
Most tényleg itt tartanánk? Nem akarom elhinni ....
ó, igen, tényleg nagyon összefügg a pedofília a homoszexualitással:
látom a látens homoszexualitással nagyon a lelkedbe gázoltam. erre mondják, hogy nem zörög a haraszt...
javaslom szakember felkeresését :D
a link
www. nol.hu/archivum/archiv-389541 (szóköz nélkül a www után)
Csodálom, hogy ezt a riportot és vele együtt mindenkit nem szúrtak vasvillára. Szerintem olyan vérlázító, mintha mondjuk Hitlert éltette volna 20 percen keresztül, s közben rendületlenül lendítgeti a karját. Tudom, hogy van a buzykból az a 70%, akik tényleg morális hanyatlást hoznak (pl. ezt nemrég hozta le a velvet: Bryan Hawn
Na ez kiveri nálam a biztosítékot, és ennél még ezerszer rosszabbak vannak.
Viszont a maradék 30% miatt gyomorszorító ez az adás, olyan embereket bántottak meg akik csendesen élik otthon az életüket, csupán szeretnék hivatalossá tenni a kapcsolatukat. Arról nem is beszélve általában milyen kreatívak, vagy sikeresek.
de miért is lepődsz ezen meg?
ez az ország jelenleg aztán végképp az effajta gyűlölködés irányába megy. bár nem teljesen értem, mert Viktor nemrég kiállt és büszkén kiabálta, hogy "egyetlen kisebbség se érezheti hátrányban magát", na de szívesen megkérdeztem volna, h sorolja már fel, mely kisebbségekre gondol most hirtelen, mert egyértelmű, h a melegeket valahogy kimagyarázta volna h "+ja kérem, neeem, ők nem". mégse egyeztethető össze csak a jelenlegi "álkeresztény-álnagycsalád" alapokon alapuló elveknek (és igen, politikailag is!) bár én erre mindig azt szoktam mondani h sebaj emberek, olyan jóízűt röhögnek ezeken emiatt is a tőlünk civilizáltabb országokban, csak hát az a nagy gond, h az itt élőknek ezt valahogy el kell szenvedni ...
És akkor lehetne folytatni, hogy idén, a bizonyos "erkölcstan" bevezetésével bizony akadt már olyan könyv, amelyet sokan támadtak a homofób célzásaik, megállapításaik miatt, és erre volt, aki úgy nyilatkozott, hogy "mert gyerekeinknek meg kell mutatni a helyes irányt". és ezt full komolyan meg is magyarázzák, hogy "csupán egy viselkedési zavarról van szó, amelyet fiatalkorban lehet a legjobban korrogálni".
Javaslom a hasonló műsorok nézését, ha röhögni akartok!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!