Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » "Terjed a deviancia-kultusz -...

"Terjed a deviancia-kultusz - házasodhatnak a melegek már Franciaországban is" címmel valami riport-sorozatot hirdetnek a HírTV-n"?

Figyelt kérdés

Hallottátok ezt? Valami műsort hirdetnek, amelyben kivesézik a helyzetet, hogy na mik vannak, a deviancia megint felülkerekedik a "normális" emberek akaratán :)

Most mondanám, hogy jót nevetek rajta, csak hát valójában igen szomorú, hogy ez így 2013-ban megtörténhet. de mit is várok, amikor az egyik egyetem pszichológia szakán meg azzal a címmel hirdetnek előadást, hogy "Szexuális zavarok - középpontban a homoszexualitás", na puff.

Most tényleg itt tartanánk? Nem akarom elhinni ....

2013. febr. 14. 08:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"Nem minősül betegségnek! Viszont nagyon sok lelki betegséggel összefügg (szorongás, frusztráció, depresszió, önképzavar, beilleszkedési problémák), szóval igenis foglalkozni kell vele egyetemi, orvosi szinten is."

Csodálkozol? A melegeket lépten-nyomon alázzák és támadják.

2013. febr. 14. 19:06
 12/33 A kérdező kommentje:

én ezt nem támadólag mondtam!

igazad van ...

De az előzővel azért nem értek egyet teljesen. a biológia sztem nem tekinti annyira ellenségnek, mint ahogyan azt leírtad. És hangsúlyoznám megint, hogy létezik a szexen túl más is fiúk közt, azaz nem is értem, miért ragadtok le mindig ennél.

Részletesebb, árnyaltabb pszich elméletek ismernek ugye olyat is hogy heteroflexibilis vagy homoaffectiv, szóval nem szabad ennyire leegyszerűsíteni ezt a témát. Aztán az egy újabb jó kérdés, hogy mennyi lenne a bisexek aránya, ha mindenkit besorolnánk annak, akinek valaha volt bármi "fiús" kalandja. Most akár csak egy edzés utáni tusolós közös önkielégítésről vagy orális kielégítésről beszélek, és azért igen sokszor hallottam (na meg elég hiteles forrásból is megtudtam), hogy amúgy teljesen hetero fiúk is bele cseppennek 1-2 alkalom erejéig ilyesmibe, holott csajoznak, semmi homo-hajlamuk nincs, és valóban nem is lesz soha később. Ez valahogy megtörténik, aztán ahogy elmúlik a kamaszkor, ez a kaland is elmúlik. Na meg fordítva is hallottam, hogy testiség semmi, viszont érzelmileg meg durvább viszony van köztük, mint mindegyiknek a saját bnőjével. Érdekes egy jelenség, már sokszor megdöbbentem én is. Lényeg, hogy talán meg se lehetne becsülni azt a bizonyos %-ot, na meg főleg ezt a fiús kérdést képtelenség ennyire sablonosan kezelni.

2013. febr. 14. 19:26
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Talán azért is félnek sokan a melegektől, mert csak a dolog szexuális oldalát nézik. Arra nem is gondolnak sokan, hogy a melegek azon része, akik monogám kapcsolatban élnek, érzelmi alapon választják ki a partnerüket és nem a szex az első. Sőt sokan el se hiszik, hogy lehet szerelem két férfi között, pedig vannak nagy szerelmek, élethosszig tartó kapcsolatok a melegek között is. Ha ezen túl tudnának lépni az emberek rögtön nem tűnne olyan félelmetesnek a dolog.

23 meleg F.

2013. febr. 14. 20:56
 14/33 anonim ***** válasza:

a homofóbokat izgatja a meleg pronó lol

[link]

2013. febr. 15. 15:30
 15/33 anonim ***** válasza:

"Jól tanúsítja ezt hogy mostanában van ennyi meleg a múlt század elején sehol sem voltak."

Ugyanannyian voltak mindig, csak rejtőzködtek. Ma már a tökük tele van az ellenségeskedőkkel, ezért előbújnak, egyre többen.

2013. febr. 15. 16:32
 16/33 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva, melyik egyetem ez? A hírtv meg undorító, pláne ha melegházasságról van szó, múltkor ilyen rémképként mondták h Bajnai majd bevezetné, mikor ezt nem is tudni még, meg a többi ilyen témájú cikkük is már csak a kurucinfot nem múlja felül undorítóságban.

22 f

2013. febr. 15. 16:39
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen tudományos alapon a homoszexualitás nem betegség. Törölték a betegségek listájáról se BNO kódja, se tüneti leírása nincs. Pszichiáter gyógyszert nem tud felírni ellene, semmiféle hitelesített terápia nem létezik a "gyógyítására". A biológia és határtudományai, illetve a zoológia, az etológia természetes viselkedés formának tartja. Ez mind tény, mint ahogy a Föld geoid alakú és forog a tengelye körül. (Várom a napot, amikor konzervatív vallási alapon ezt a tudományos tényt is megkérdőjelezik...)

És itt jön be az ideológia: vallási-konzervatív elit van hatalmon így nem érdekli őket mik a tudományos tények. A másik ami ezt motiválja a demográfiai válság: a magyar nép fogyása. Tehát politikai, demográfiai alapon kezdik újra betegségnek tartani a melegséget. Természetesen a külföldi szaklapok, tudományos elit ezen röhög.

Egyébként a melegséget azért törölték a betegségek listájáról, mert rájöttek, illetve bizonyítást nyert hogy a homoszexuálisok ugyan olyan élethosszig tartó, érzelmileg biztonságos párkapcsolatra képesek mint a heterók. Bizonyítást nyert hogy ahol elfogadóbb a környezet ott a melegeknek semmiféle depressziós, szorongásos betegségük nincs. Lelkiállapotuk alapján teljesen egészségesek, párkapcsolataikban boldogok. Nagy viták és tanulmányok előzték meg, míg törölték a betegségek listájáról a melegséget.

És itt jön be továbbá az, hogy társadalmunk szélsőségesen heteronormatív (a homofób hiszti miatt), csak a heteroszexualitást illetve az ezzel kapcsolatos mindennapi normákat fogadja el, pl. egy férfi nővel él nemi életet, kötelezően megházasodik, kötelezően gyereket vállal, focit néz (nem vicc ez is társadalmi elvárás)és ő tartja el a családot. Bérminemű eltérés ettől deviancia. Viszont ha nem fogadják el a meleg párkapcsolatokat, és álházasságba kényszerítik a melegeket valóban meg nő a depressziós és szuicid melegek száma. Igazából, poltikai ideológiai alapon teremtenek olyan helyzetet, hogy a melegeknek rossz legyen és igazolhassák áltudományos elveiket.

2013. febr. 15. 21:19
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Franciaország előtt már nagyon sok helyen elfogadták és törvényessé tették az egynemű párok házasságát. Például a rendkívül katolikus Spanyolországban is, sőt a purián USA egyes államaiban is.

Itt van egy lista (kicsit lejjebb kell tekerni), ahol ezek az országok fel vannak tüntetve. Legtöbbször az örökbefogadást vagy a mesterséges nemzést is elfogadják.

[link]

2013. febr. 16. 08:32
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Hoppá, megtaláltam a magyar linket is!

[link]

2013. febr. 16. 08:36
 20/33 anonim ***** válasza:
18%

"Ugyanannyian voltak mindig, csak rejtőzködtek. Ma már a tökük tele van az ellenségeskedőkkel, ezért előbújnak, egyre többen."

Ezt szeretnétek hinni de ez csak egy hazugság.

"A biológia és határtudományai, illetve a zoológia, az etológia természetes viselkedés formának tartja. Ez mind tény, mint ahogy a Föld geoid alakú és forog a tengelye körül. (Várom a napot, amikor konzervatív vallási alapon ezt a tudományos tényt is megkérdőjelezik...)"

Hazugság ostoba liberális propaganda semmi köze a valósághoz. A homoszexualitás és egyéb aberráltságok elutasításának semmi köze a valláshoz. A liberalizmus megtagadta az emberi erkölcsöt amelynek ma a vallás a védelmezője.

"És itt jön be az ideológia: vallási-konzervatív elit van hatalmon így nem érdekli őket mik a tudományos tények. A másik ami ezt motiválja a demográfiai válság: a magyar nép fogyása. Tehát politikai, demográfiai alapon kezdik újra betegségnek tartani a melegséget. Természetesen a külföldi szaklapok, tudományos elit ezen röhög."

Hol vannak hatalmon? A Fidesz egy liberális párt. Betegség volt és az is marad nem is értem hogy gondolkozhat valaki így mint ti.

[link]

"Igazából, poltikai ideológiai alapon teremtenek olyan helyzetet, hogy a melegeknek rossz legyen és igazolhassák áltudományos elveiket."

A fentebb leírt hazugságaidra inkább nem reagálok ostoba primitív hangnem szokásos hülye liberális gyalázkodás. Előbb talán el kellene gondolkozni azon hogy miért pont a homoszexualitás a deviancia és miért úgy alakult ki a világ hogy az a normális ami valóban normális. A tisztelet hiányzik belőletek. De nem csodálkozok hogy hiányzik mert összefüggő hazug világnézetetek van. Ostoba liberális individualista világnézet amely passzol a beteg aberrált magát felsőbbrendűnek képzelő homoszexualitáshoz. Csak fröcskölődés amit csinálsz semmi több szépen burkoltan de az emberi értékeket szidod. Szerinted az a normális ha elfogadjuk az eltérő szexualitást ez az enyhébb formája az aberrációnak. Azért nem fogadjuk el mert undorító és hányingerkeltő egy férfi úgy gondolkozik hogy gondol a nemzetre, családra és az alapvető értékre amitől férfi a férfi. Ezáltal elfogadhatatlan olyan személyek elfogadása akik minden emberi és férfi értéket meggyaláznak (becsület, tisztesség, önbecsülés). Ezért néz le titeket mindenki és ezért nem lesztek elfogadva soha erről ne is álmodjatok.

2013. febr. 17. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!