Az osztálytársamnak irtó büdös a szája! Hogy vezethetném rá tapintatosan, hogy már nem bírok mellette lenni?
ma 23:29: Személy szerint én nem a kérdező osztálytársa ellen írtam, nem nevettem ki, azaz vele nevettem, nem ellene. Nekem is volt rossz fogam, és emiatt kellemetlen szájszagom, nem lett jól betömve, nem tisztították ki rendesen, mielőtt rákerült volna a tömés. Úgyhogy tudom, milyen az osztálytárs bőrében lenni.
Ez a zsörtölődős, támadós hozzáállás szerintem rosszabb.
Akkor marad a csúnya névtelen levél.
Ha rákérdez ezután, mond, hogy előfordult, hogy rossz a lehelete.
megkérdezném:
ha bármi kivetnivalót látnál bennem, mernél olyan őszinte lenni velem, h szólnál, még akkor is ha ez kínos lenne? Vagyunk ilyen jóbarátok.
Valószínűleg bőszen helyeselni fog. Akkor kérdezd meg:
És szeretnéd ha én is szólnék?
Ha szintén igen a válasz, mondd el neki h mit tapasztaltál és azért szólsz h neki könnyebb legyen h ne súgjanak össze a háta mögött. Ha látja h segítő szándékkal mondod nem hiszem h megsértődik
Próbáld mag egy viccel elmondani neki pl.:
-Megy a nyuszika az erdőben, és egyszarcs...KIB@SZOTTUL BÜDÖS A SZÁD!
Mondd meg neki.Tényleg.Egyszerűen kínáld meg rágóval,és mond neki,hogy ne haragudjon,de kellemetlen a szájának a szaga.Mond meg hogy csak segíteni szeretnél,nem bántani.
Amúgy nem rossz a foga?Az én szám is büdi,tudok róla,nagyon zavar.Nő a bölcsességfogam,és a vérző,gennyedző ínnyel nem tudok mit csinálni...
26-os!! Ezen egy jót nevettem:DDD
Köszönöm a válaszaitokat, megpróbálok neki szólni... Csak lesz vhogy, mert így nem mehet tovább.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!