Az osztálytársamnak irtó büdös a szája! Hogy vezethetném rá tapintatosan, hogy már nem bírok mellette lenni?
Ha barátok vagytok, ez nem okozhat gondot. Mi a munkatársaimmal nagyon lazák vagyunk egymással és minden további nélkül odavetettem neki a múltkor, hogy ne jöjjön közel, mert büdös a szája. Nem sértődős típus, egész délután kergetett és lehelte rám a bűzét bosszúból :D
Viccesen próbáld megjegyezni neki, hogy vehetne egy rágót magának :-)
31/N
Azt írod, barátok vagytok. Ha ez tényleg így van, nem kéne, hogy megsértődjön, a barátok azért vannak, hogy a ciki helyzetekre is felhívják a figyelmet. Ha kilóg a fika az orrából, akkor sem szólsz? Én mindig szólok, ebben semmi ciki nincs, inkább az a ciki, ha barátok között még ennyi sincs.
31/N
ha te nem mered, akkor kérj meg egy másik osztálytársad rá.
biztosan nem csak ő az egyetlen barátod!
nálunk is volt egy ilyen, csak lány..
bár neki rosszak voltak a fogai, csúfolták is őt miatta rendesen, de hát az már az ő hibája, hogy egyáltalán nem ment el fogorvoshoz.
de azt nem értem.. ha valakinek már annyira büdös a szája, hogy kilométerekről érezni, akkor ő hogy nem érzi? vagy ízleli??? mert azt azért lehet érezni, hogy nem jó ízű a száj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!