Az osztálytársamnak irtó büdös a szája! Hogy vezethetném rá tapintatosan, hogy már nem bírok mellette lenni?
Figyelt kérdés
Amikor kezdődött a suli, nem különösebben éreztem... de mostanra már nem bírom elviselni, mert nagyon büdös a szája. Mellette ülök, jó barátom, de egyszerűen kénytelen vagyok kerülni a társaságát,undorodom tőle, ami miatt a kapcsolatunk is megromlott. Mindennap érzem, még akkor is ha nem hajolok oda hozzá, hanem csak szimplán mellette ülök. Mit tehetnék? Ezt így nem fogom bírni gimi végéig...2013. febr. 12. 23:09
11/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy más érzi-e....Nem nagyon vannak barátai az osztályban, csak velem van olyan "közelebbi" viszonyban, így én érzem... és már ha rá gondolok is ez ugrik be...:/
2013. febr. 12. 23:26
12/29 anonim válasza:
- Kérsz rágót?
- Nem, kösz.
- Légyszi, kérjél... :)
13/29 anonim válasza:
Ha tényleg annyira hiú, akkor nem lenne büdös a szája...
14/29 anonim válasza:
"Kérsz rágót?"
"Kösz, nem."
"De igen. KÉRSZ."
Nálam működött.
15/29 A kérdező kommentje:
Kínáltam már rágóval, el is fogadta, de a nap végére már megint éreztem... Ezek sajna nem nagyon válnak be nála:S
2013. febr. 12. 23:27
16/29 anonim válasza:
Amúgy nagyon jól mutatják a válaszok a tipikusan magyarosh hozzáállást egy valószínűleg betegségből adódó problémára, jaj nevessük ki, de gáz, jaj-jaj.
Még mielőtt:
egyik legjobb barátom iszonyúan büdösen verejtékezik, betegség miatt.
Természetesen mindig akadnak majmok, akik röhigcsélve kirekesztik...
17/29 anonim válasza:
Attól függ mi baja. Ha a fogai rohadnak, akkor a rágó is jó ideig-óráig. Ha a gyomrával van gond, akkor nem nagyon segít neki a rágó. Fogai milyenek, látni valamit?
18/29 A kérdező kommentje:
A fogai szépek, bár rákérdeztem a múltkor, hogy van-e rossz foga. Azt mondta, hogy tömték neki... de ettől lehet minden áldott nap büdös a szája?
2013. febr. 12. 23:33
19/29 anonim válasza:
Ha diszkréten megemlíted neki, akkor is megsértődik? Végül is a barátja vagy és nem égeted le, hiszen csak úgy szólnál neki, hogy más ne hallja.
Van, aki megsértődik ezért, de ha túllép a hiúságán, akkor hajlik a békülésre.
Lehet, hogy rossz az egyik foga például, ha azt kezelik, akkor nem lesz szájszaga sem.
20/29 anonim válasza:
Akkor nem igen. Szegény beteg szerintem. Gyomor problémája lehet vagy ilyesmi. Orvoshoz kellene elmennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!