Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az egyik osztálytársamnak...

Az egyik osztálytársamnak nagyon büdös a szája, de még nem mondtam neki, nem akarom megsérteni. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Olyan kb. mint egy rothadó tök (a zöldségre gondolok gyengébbek kedvéért).Nagyon büdös és nem bírom ki amikor mond vmit,de a barátnőm és muszály.Csak arra vok kiváncsi hogy mitől lehet.Előre is köszi:)
2010. nov. 22. 20:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rossz fog, fogkő, elégtelen szájhigiéné (nem mos rendesen fogat), rossz emésztés, nyitott gyomorszáj, stb. Sok oka lehet.
2010. nov. 22. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul muszáJ, legalább stílszerű.:D Amúgy passz, nem tudom, hogyan lehet ezt úgy közölni, hogy ne legyen ciki.
2010. nov. 22. 21:03
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi :)

ja és rendesen mos fogat,fogai ápoltak

2010. nov. 22. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Mióta van ez az állapot? Szerintem inkább valami szájüregi fertőzés lehet, fogínygyulladás, lyukas fog, bölcsességfog.
2010. nov. 22. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőd, akkor próbálj segíteni neki.Talán mondhatnál olyat, hogy fogorvoshoz kell menned, hátha ő is megosztja veled, h mennyire egészségesek, vagy nem a fogai.Nekem is volt ilyen problémám, sajnos, és kiderült, h fogágysorvadásom van, ami speciális kezelést igényel.Mély mosást kapok pár havonta, mert már nem segít a fogkefe, sem a fogselyem.
2010. nov. 22. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ketten vagytok akkor mond meg neki, de ne bunkón. Menjen el fogdokihoz, és ha azokat ki tudja zárni akkor a gyomrával van baj.
2010. nov. 23. 00:59
 7/11 anonim válasza:
100%

szia,remélem sikerül vele beszélned..de szerintem ő is éreztheti,vagyis hát gondolom...:)

beszélj vele..ha a barátnőd,nem fogod megbántani,ha látja hogy segíteni akarzs..szép napot.majd irj hogy mi volt?sikerült e vele beszélni??

2010. nov. 23. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:

köszi mindent választ:)

hát már vagy 1-2 éve de nem annyira tudom mióta tart,mert csak tavaly lettünk barátnők :(

utolsó: még nem beszéltem vele.

Ja és ő nagyon hangulatfüggő szóval nehéz elmondani...nagyon nehéz...,mivelhogy ha valami rosszat szólsz neki (nem bírja a személyes,vagy kemény kritikát annyira), akkor rögtön te vagy a hibás vagy veled van a baj :(

2010. nov. 23. 13:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Háritsd valaki másra, hogy ő mondta azt, hogy azért nem barátkozik vele, mert büdös a szája. Erre ő meg fogja kérdezni tőled, hogy igaz-e? Akkor megmondhatod neki, hogy igaz. Próbáld meg így rávezetni arra, hogy menjen el orvoshoz!
2010. nov. 24. 00:58
 10/11 A kérdező kommentje:

de barátkoznak vele csak a kretének nem (najó azért van egy pár "menő" is) és ha ezt mondom neki azt mondja hogy:

-Kit érdekel,úgyis hülyék

2010. nov. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!