Az egyik osztálytársamnak nagyon büdös a szája, de még nem mondtam neki, nem akarom megsérteni. Mitől lehet?
köszi :)
ja és rendesen mos fogat,fogai ápoltak
szia,remélem sikerül vele beszélned..de szerintem ő is éreztheti,vagyis hát gondolom...:)
beszélj vele..ha a barátnőd,nem fogod megbántani,ha látja hogy segíteni akarzs..szép napot.majd irj hogy mi volt?sikerült e vele beszélni??
köszi mindent választ:)
hát már vagy 1-2 éve de nem annyira tudom mióta tart,mert csak tavaly lettünk barátnők :(
utolsó: még nem beszéltem vele.
Ja és ő nagyon hangulatfüggő szóval nehéz elmondani...nagyon nehéz...,mivelhogy ha valami rosszat szólsz neki (nem bírja a személyes,vagy kemény kritikát annyira), akkor rögtön te vagy a hibás vagy veled van a baj :(
de barátkoznak vele csak a kretének nem (najó azért van egy pár "menő" is) és ha ezt mondom neki azt mondja hogy:
-Kit érdekel,úgyis hülyék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!