Hogy tudnám lekoptatni a fiúkat?
A suliban éveleje óta beszóloögatnak, és amikor szeretnék elmenni mellettük az egyik fiú elém áll és elállja az utamat,hogy ne tudjak elmenni,
és akkor feszólogtat a fiú,hogy csókoljam meg, aztán, ne menj el szerelmem....stb....
aztán tegnap a suliban mentem le a lépcsőn és jöttek velem szembe a fiúk és az egyik felémhajolt és megakart puszilni,majdnem megpuszilt :/
én azt gondoltam,hogy csak azért piszkálnak,mert ez szerintük menő és ez vicces,de viccből megpuszil?
néha azt gondolom,hogy valamelyiiknek tényleg tetszek,de ez nem biztos.
beszólnak,hogy (te mindig ilyen szép voltál?)....
a szép szó nem hat rájuk,csinálják tovább,
szóltam rájuk keményebben is akkor is kiröhögtek.
Hogy lehetne az ilyeneket lekoptatni?
elegem van,hazamegyíek és leiszom magam,mert elegem van!!!
legszívesebben fejbelőném magam.
most jó lenne,ha elcsapna egy kamion,nem csak a fiúk cseszegetnek...mindenből elegem van..
az önbizalmam a béka segge alatt lapul.....
alvászavaraim is vannak, 22-kor lefekszem aludni és örülök ha 2-kor már el tudok aludni(legtöbbször csak 3-4 kor)
legalább a fiúkat letudnám koptatni,már az is nagyon sokat segítene.....jobb lenne a hangulatom.
Hogy lehetne őketz lekoptatni?
Ha eléd áll, rúgd tökön, és mondj vmit, pl "remélem legközelebb nem lesz erre szükség, bäzmeg".
Velem is voltak ilyenek, ezekkel sajnos csak durván lehet megszabadulni. :/ Ne hagyd. Nálam elszabadult a dolog, ittam én is, cigiztem, szipuztam. Ne hagyd magad, ha nem tetszik a csajozós dumájuk (amit megértek, nekem is áll tőle a hátamon a szőr), akkor válaszolj vissza valami csípőset.
16/L
Utolsó; szóval szerinted az, hogy szexuálisan zaklattak, majd megerőszakoltak, az az én hibám? :/ (Nem öltöztem k*rvásan, semmi ilyesmi.)
Első voltam.
Arról ha bántanak nem tehetsz. De ha utána elkezded magadat rombolni, arról igen. Egyébként én nem is értem az összefüggést. Pl a szipuzásnál elég erösen károsodik az agyad, egy idö után meg visszafordíthatatlan agykárosodásod lesz. Az, h megeröszakolnak, v bármit csinálnak veled, nem ok az ilyesmire.
De a kérdezönek, én a helyében nem nagyon eröszakoskodnék, feltételezem, h az illetök elégg primitívek lehetnek, és egy lány úgysem tud fizikálisan szembemenni a fiúkkal. Szóval én valami olyan megoldást keresnék, ami hosszútávú, vagy mások segítségét kérném, vagy ilyesmi, ha már eldurvul a dolog. Szüleimnek is szólnék mindenképpen, vagy tanárnak. Plusz arra is odafigyelnék, h ne menjek egyedül haza, meg ilyenek, azzal el lehet esetleg kerülni h vmi komolyabb gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!