Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen fiúkat fogok ki?

Miért ilyen fiúkat fogok ki?

Figyelt kérdés

Pár hete volt egy buli, egy most ballagott srác rendezte. Nagyon jó volt, a bátyja DJ, dúsgazdagok is és egyszerűen leírhatatlanul jó volt..Eddig jó is lenne, egy pár látásból ismert sráccal voltunk, rendesek voltak, táncoltunk. Kicsit leültem, egyikük már oda is jön és le akart smárolni:S Én elfordítottam a fejem, nem pazarlom az első csókom egy ilyen bulis kis incidensre. Aztán egy évfolyamtársammal lettem jóban, azt hittem rendes, elhívott fagyizni, aranyos volt. Aztán sétáltunk, leültünk egy padra, ő megcsókolt. Nagyon szép volt, amíg nem akart benyúlni a szoknyám alá-.-" Hogyan okozhattak eddig csak csalódást? Mérges vagyok, nem vagyok valami kihívó, szoknyát is csak azért vettem fel mert azért mégse állítok oda koncertpólóban meg sportcipőben...

13 (hamarosan 14) lány

2011. júl. 1. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Én oda állítottam sportcipőbe,farmergatyába meg pólóba a mostani páromhoz,nem szólt rá$$ szeretjük egymást 10 hónapja$$ amúgy nem tudom..a mai fiúk többsége ilyen..:/

15/L

2011. júl. 1. 23:17
 2/6 anonim válasza:
81%
hidd el nem vagy egyedül :(( Én az eddigi fiúk közül mondhatom, CSAK rosszakat fogtam ki.Hogy miért?Nem tudom.Tényleg nem...Most is tetszik egy srác.3 évvel idősebb, de neki más tetszik, nem tudom hogy már járnak-e.Iszonyatos érzés hogy egyfolytában néznem kell ahogy más lányokkal van, vagy akármi ehhez hasonló.Szóval én nemtudok segíteni :(
2011. júl. 1. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos ma alapvetően úgy szocializálódna a fiatalok, hogy a szex köré csoportosul minden. A tévéből, a zenékből, a rádióból, mindenhonnan ez jön: légy szexi, kefélj mindenkivel, mert különben egy lúzer vagy.

Ez nagyon szomorú. :(

Próbálj olyat keresni, akinek az értékrendje kicsit más, mint a nagy átlagé. És csak a sokadik randi után engedd magadhoz olyan közel, hogy megcsókolhasson. Amikor már tudhatod róla azt, mennyire viszket a gatyája...

2011. júl. 1. 23:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Van egy normális fiú is..együtt zenélünk, nagyon aranyos, még ha az ember fehér pólója átázik, akkor is a szemembe néz:) Viszont nem tudom, hogy tetszem-e neki?:S
2011. júl. 2. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Én 14 éves vagyok, de nem járok buliba és nem is fiúzok.

Szerintem még ráérek vele, és te is.

És most lehet mondani hogy begyöpösödött vagyok, de ez még nem a mi korosztályunknak való, sajnálatos hogy van aki ezt csinálja.

2011. júl. 2. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát a legtöbb ilyen .

Én is enyi idős vok és egy 16 vagy 17 srác (6-7 fiu a 3 lány elen) addig nem akart elengedni amig nem vetköztem, de ment az idő és letelt.

2011. júl. 3. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!