Mi köti le a mai 12-16 éves fiúkat?
Figyelt kérdés
Kamaszok, szülök, írjstok kort, nemet is2011. nov. 19. 16:07
3/13 anonim válasza:
kockulnak mint a hülyék, elvesztegetik az idejüket
4/13 anonim válasza:
Így szépen egy kalap alá 12-16ig? 12 évesen még LEGO-ztam. Most 16 vagyok és egy hangyányival jobban érdekel a pia a cigi és a csajok, ja és a sport!
Persze majd biztos jól le leszek pontozva ezután, mert rossz példát mondok néhány gyakorikérdéseken élő muternak, a tökéletes álomvilágához, de ez van. Csak őszinte voltam.
5/13 anonim válasza:
az tóll függ... van akit a kaja van akit a gép és van akit a barátok... de én megyek enni....
7/13 anonim válasza:
Nem lehet többmillió gyerekre mondani hogy ez érdekli. Ezek a wowos warfare kocka bu*ziságok meg elvesztegetí az idejét nem mindenkire igaz többek között rám sem. Amúgy engem a kerékpár, filmek, futás, rockzene kb.
9/13 anonim válasza:
3 fajta fiút ismerek
1.a kockákat akik egész nap a wow ot meg a codot nyomják
2.a nagymenő srácot aki egész nap csak fap-fapol és minden lány rá van kattanva
3.a legnormálisabb aki gondol a jövőjére tanul és még NORMÁLIS barátnője is van
egy 14éves lány:))
10/13 A kérdező kommentje:
mi az a waw, meg fap-fap?
2011. nov. 22. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!