Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aláírás csupa nagybetűvel, de...

Aláírás csupa nagybetűvel, de kis kezdőbetűvel? Ez nem furcsa?

Figyelt kérdés
Nem kézírás, egy e-mailt kaptam, amit így írt alá a srác (csak a keresztnév, ez egy nem hivatalos levél). Szerintetek ez mit árul el róla? Van itt esetleg valaki, aki szintén néha így írja a nevét?

2013. febr. 11. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Feltünési vizsketegségben szenved, eröszakkal különcködik, valószinüleg igen komoly önértékelési zavarai vannak.

Semmiképpen sem pozitiv személyiség

2013. febr. 11. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bekapcsolva felejtette a caps lock-ot.
2013. febr. 11. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez direkt volt, biztos benyomta véletlenül a caps lock-ot, és nem vette észre.
2013. febr. 11. 21:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy a capsba könyökölt volna bele, mert a neve után még írt egy szót, de azt már normálisan. Szerintem szándékosan írta így, nyomatékosan. Őszintén szólva én is arra gondoltam, amit az első hozzászóló írt, hogy nem teljesen komplett.

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 11. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak elnyomta. Velem is volt ilyen, eszrevettem, a tobbit normalisan irtam, aztan elfelejtettem az elozot is kijavitani.
2013. okt. 7. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. dec. 7. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!