Ilyen osztálytársakkal mit lehet kezdeni?
Szóval a mostani osztályom, akárhogy is nézzük b*zik gyülekezete (elnézést a trágár kifejezésekért).Néha jófejek velem néha elárulnak, kötekednek stb.Na de nem is az a bajom végülis tinik vagyunk, hozzá tartozik ez is.De amit csinálnak az őrület.
Megyek az utcán jönnek utánam ketten.Épp ottvan két kutya akik "hancúroznak" egymással.Az egyik hülyegyerek kigombolta a nadrágját és kivette a f*szát(ismét bocsánat) a nyílt utcán és neki szaladt úgy a kutyáknak.
Aztán.Megyek az utcán és látom ahogy szabályosan rányomulnak a fiúkra.
Suliban nyomulnak egymásra wc-re együtt mennek,fényképezkednek egymással, ölelgetik egymást,engem is állandóan meg akarnak ölelni,puszilni stb. stb.A tanároknak is jelzem ezt de mintha nem is hallanának.Aztán csodálkoznak hogy folyton az igazgatói előtt ülök verekedésért.Nomeg a leb*szásokat is én kapom.Dehát könyörgöm mit csináljak ha nem értenek a szóból?Nyomuljak énis félpucéron vagy pusziljam őket vagy mi a tököm?
Áthelyezés nem lehetséges illetve megfogadtam magamba hogy utolsó félévem ebbe a suliba és már kibírom.De néha még úgy érzem hogy megtörnek ebben az ígéretben.
Szóval mit lehetne tenni?Fárasztó mindig verekedni.
Nyolcadikos vagyok.
Próbáltam megbeszélni de ezek alkalmi süketek.Még amikor idegesen rájuk ordítottam puszival akartak nyugtatni.Elrohantam inkább.
tökéletesen rájuk illik a b*zik gyülekezete kifejezés!
Nos, ezt kezeld úgy, hogy nem is foglalkozol velük:
ha megint megakarnak puszilni, akkor tedd a kezed a pofája elé, és lökd arébb a pofáját, aztán menny elonnan.
Ne menj a közelükbe ( lehet fertőzőek)!
Ha a csajok viszont tényleg ilyen r*bancosak, akkor d*gd meg őket! ;)
Keress az évfolyamtársaid közül barátokat magadnak, inkább.....
De ha megint meg akarod verni őket, akkor előbb indítsd el a következő számot, és közben üsd a ny*m*rék pofájukat:
The foreskins- murder train
Jó gyepálást! ;)
Zene nélkül is megy.De tényleg fárasztó ezt naponta eljátszani.Még szerencse hogy a buszon és a faluban vannak normális emberek.
Ma meg még durvább volt.Kivette az egyik gyerek a másiknak és ......
Mindegy szerintem mindenki kitalálja magától is.Csak a tanár rajtakapta őket.
de zenére valahogyan jobban élvezed, főleg erre :D
úristen.....-.- és mit kaptak érte?
Különben már bírd ki, csak 3 hónap van vissza, asszem, addig meg ne menj a közelükbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!