Én lennék a sz*r alak mert nem járok heti 3-5ször bulizni?
Gimi 12.-ben nagyon sokat tanultam érettségire. Most pesten tanulok, teljesen elvarázsolt Budapest újdonsága az 1. félévben.
Bulik, új helyek, közlekedés, új emberek... csak egy idő után ezeket kiismertem. Megszokottá vált Budapest (én vidékről jöttem ahol az is nagy számnak mondható ha egy hónapban egyszer van egy koncert a főtéren, pedig megyeszékhely!)
Eleinte, ősszel volt hogy heti 3-4szer is elmentünk pubba, kocsmába...
de már nem vágyom erre. Nem vágyom arra hogy folyton hajnali 4kor érjek haza vagy később (kint lakom a városközponttól jó messzire... ) nem vágyom az alkoholra minden este sem a bulikra.
Sőt nagyon hiányzik egy srác a régi otthonom közeléből. Amíg elvarázsolt az új suli, az új élet, addig nem is éreztem ennyire azt hogy hiányozna, de december vége óta nagyon érzem.
Inkább lennék mellette otthon!
De komolyan: szar alak lennék azért, mert nem megyek el heti 3-5ször buliba? vannak akik heti 5ször is mennek...
nekem ehhez meg nincs kedvem.
ma is inkább filmeztem... heti 1 max 2 buli/kocsmázás... most kezdtem a második félévemet, de komolyan kezdek kiunni az ivászatból.
Nem vagyok itthonülős sőt szívesen eljárok, csak nem tudom...
sz*r ember lennék emiatt hogy ma is inkább itthon filmeztem és nem mentem el? mert csütörtökön már biztos megyek bulizni...
na meg az anyagiak... amúgy is kolis vagyok. ejj..
igen, egy senki szar alak vagy.
viccet félretéve akkor most ezt miért is kérdezed meg itt? senki se mondta rád, hogy az vagy. és azért mert nem mész a nap minden órájában bulizni megkérdőjelezed, hogy szar alak vagy, és ezt gondolod magadról? hát ez wtf.
Höhöhö mintha magamat olvasnám :D
Most kezdem a negyedik félévemet, és kb. tavaly ilyenkor voltam utoljára kocsmázni :D
Talán nem vagyok ettől túl szociális lény, de ugyan ki a franc nem sz.rja le? Társaság úgysincs akivel el lehetne menni, a pénzt meg praktikusabb dolgokra is el lehet szórni.
Úgyhogy mielőtt azt hinnéd egyedül te gondolkodsz így, ne pánikolj :D
Most nemazért, de aki heti 3-5 napot másnaposan ül végig az egyetemen/főiskolán annak nem sok értelme van. Nem kéne elfelejteni, hogy tulajdonképp miért is vagy ott. Ha nagyon jól megy a tanulás, esetleg keress diákmelót, jól mutat majd az önéletrajzban. Kedves a szülőktől, hogy fizetik a kolit, a kaját, a tanszereket huszonéves korodban is, de a piálást nehogy már ők állják. Különösen, ha emiatt bukod végig azt a 3-5 évet. Bocs, de szerintem ez már pofátlanság.
Az első félévben persze örül az ember a szabadságnak, de a gólyabál után lassan "illik" megkomolyodni, és elkezdeni tanulni, meg komolyan venni a dolgot. Karót nyelni nem kell, de szerintem épp elég, sőt gyakorinak is mondható, ha heti egyszer elmész kocsmázni. A saját keresetedből.
23/L
Nekem az a gyanúm, hogy neked valójában nem ez a problémád. Jólesik a nyugalom, hiányozni kezdett az otthoni megszokott élet, és ez megijeszt téged, mert valójában élveznéd, ha még tudnál pörögni, csak nem megy. Megijedtél, hogy ez csak egy átmeneti állapot volt, te pedig remélted, hogy az izgalom sokkal tovább tart.
Jól gondolom? (Ha nem, akkor bocsi.)
Az őshonos budapestiek, vagy régóta Budapesten élő 95%-a nem jár heti 3-5-ször, de még heti 1-2x sem bulizni. A maradék 5% ezért néha csodabogárnak néz minket.
Ez van.
Kötelező bulizni, vagy mi? A bulizás célja az, hogy jól érezd magad, nem az, hogy kipipálhasd, mint kötelező tennivalót. Ha attól érzed jól magad, hogy otthon alszol vagy olvasol vagy filmet nézel, tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!