20-25 éves korosztály miért ide jár panaszkodni, hogy nincs pénze, és nem tud bulizni, ruhákat venni?
Nem egy olyan kérdés van,ahol 20 feletti személy még mindig gyerektartást követel az apjától,mert nem tud ruhát venni,vagy nem akar dolgozni menni,mert büdős a meló.
Egy volt barátnőm is állandóan nyavalygott nekem,hogy nincs pénze,nem tud nyaralni menni,szülei milyen rossz emberek,mert nem tudnak neki biztosítani pénzt a nyaralásra,miközben ő egész nyáron otthon netezik,pedig a főváros közeléáben él és 20 éves fejjel már simán találna diákmunkát nyárra.
Nem tudom, én még nem botlottam itt ilyen jellegű kérdésbe...
"a főváros közeléáben él és 20 éves fejjel már simán találna diákmunkát nyárra." - hol élsz te?
Van benne valami, amit írsz.
Én is sok ilyet ismerek, hogy neki ez se jó meg neki az se jó meg ő nem megy el havi 70-ért, mert neki érettségije van és nehogy már(persze az anyjától elvárja, hogy lehúzzon 40 évet ennyiért, h neki ez meg az meglegyen).
Aztán nincs más "választás", elmegy főiskolára, azzal is ki lehet tolni az időt, persze valami büfészakra, hogy nagyon tanulni se kelljen.
Mikor feldobja a kormány, h ponthatárokat fel kellene húzni, mert vicc, h minden hülye bevállalja a felsőoktatást akkor fel van háborodva megint, h mi az h kettessel nem akarják felvenni meg mi az, h nem akarja neki az állam kifizetni az oktatását, arról meg ne is beszéljünk, h az ösztöndíjért meg azt várják el, h tanuljon és nem alapból jár.
Aztán csak bekerül, majd mikor végez akkor megint fel van háborodva, h nem talál munkát a bölcsész meg egyéb diplomájával.
Mikor megmondod neki, h talán nem ilyen szakot kellett volna választani, akkor belöki a jó öreg "de nekem ez tetszik és kész" c. szöveget és el is van intézve.
Persze később mindenki hülye meg minden szar....csak ő a tökéletes, aki a semmire 100 ezreket akar 18-21 évesen keresni, persze úgy h nagyon dolgozni se kelljen.
"20-25 éves korosztály miért ide jár"
"tegnap is volt ilyen kérdés"
Ez elég nagy különbség. Minden korosztályban akadnak hülyék. Róluk az a véleményem, hogy hülyék. Nem kell ebből általánosítani.
Tudod, elég ritkán panaszkodnak azok, akik valóban az anyagi korlátaik miatt nem tudnak úgy élni fiatalon, ahogy szeretnének.
Ne milliós összegek áhítozására gondolj, hanem arra, hogy tényleg van olyan fiatal, aki évek óta nem tud magának ruhát vagy cipőt venni.
A diákmunka meg azon dől el, hogy szimpatikus vagy-e a forgószékben ülő droidnak. Nem érdekli, hogy nem tud rólad semmit, ha ő k*cs*g akar lenni és eldönti, hogy nem tetszel neki, nem fog segíteni.
azért, "mert a pesti lakosság nagy része tép, ha tudnád hányan befosnál."
Mert naplopó kábítószeres közveszélyes munkakerülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!