Lehet, hogy nem passzolok egyik korosztályhoz sem?
Én is ilyen voltam mindig. Azzal a különbséggel, hogy huszon-pár éves koromban kialakítottunk egy olyan baráti társaságot, akik hasonlóak mint mi.. Érdeklődés, kirándulás, túrázás, színház, stb... A bulizás minket sem érdekelt soha. Most 38-40 évesek vagyunk, és ugyanazzal a társasággal ugyanazt csináljuk, mint huszonöt éves korunkbank, csak már a gyerekeinkkel kibővítve. Túrázás, kirándulás, bográcsozás a kertben, színházba járunk, akárcsak tizenöt éve. :)
Szerintem nem veled van a baj, hanem hogy nem találtál hasonló barátokat. De még sosem késő.
"Több ilyen gondolkodású kellene, mint te vagy."
Köszönöm szépen.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy nem a korukkal van a gond, hanem hogy nagyon kevés embert érdekel manapság valami, aminek a kultúrához köze van.
a 40eseket nem lehet kirobbantani otthonról? szép is lenne ha így állna a világ:)
bécsbe én is szívesen mentem volna csak nem volt kivel. barátnőm a barátjával ment, oda meg nem akartam befurakodni 3.nak, főleg hogy ez volt egymásnak a karácsonyi ajándékuk.
ismerkedj hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel! előttem már sokan leírták, fogadd meg a hasznos tanácsokat! jelentkezz művészeti körökbe, ismerkedj kiállításokon, beszélgess, tájékozódj, lássanak meg!
A körülöttem lévő negyvenesek sajnos ilyen kirobbanthatatlanok. Nehogy el kelljen menniük valahová, mert akkor esetleg normálisan fel is kellene öltözniük. Nem lenne jó az a teljesen lestrapált, agyonmosott ruha, amiben otthon punnyadnak. Olyan kifogásokat szoktak mondani, hogy "nem megyek sehová, mert akkor át kéne öltöznöm".
Annyira öregesen gondolkodnak.
Olyan emberek kellenének, mint anyám (valószínűleg tőle örököltem az érdeklődésemet), elmúlt hatvan, de úgy gondolkodik mint én. Nyoma sincs benne az öregségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!