Lehet, hogy nem passzolok egyik korosztályhoz sem?
Figyelt kérdés
Soha nem voltam bulizós, nem szeretek diszkóba járni. Nem iszom, nem dohányzom. Sose szerettem plázázni. Amit szeretek, az a kiállítások, színház, mozi. Természetjárás, kirándulás. De most 33 vagyok, és a többi harmincas még javában bulizik, őket még nem érdekli a színház. Ez volt a probléma már huszonéves koromban is, akkor is csak egy barátnőm volt, akivel ilyen helyekre járhattam, ő viszont azóta külföldre ment. A negyvenesek meg már annyira otthonülők, hogy kirobbantani sem lehet őket otthonról. Ők szerintem inkább már középkorúnak számítanak, és nagyon kevés van aki egyáltalán kimozdul otthonról. Szóval nem tudom, egyáltalán hova tartozom. Legutóbb is karácsony előtt egyedül mentem ki Bécsbe kirándulni, mert senki sem jött el velem az ismeretségi körömből. Elég tág egyébként a koruk, 22-től 45-ig, szóval van választék, de valahogy egyik korosztályt sem érdeklik az ilyen dolgok, az egyiket még nem a másikat már nem. De nem is tudom, hogy egyáltalán, akit csak később, 40 felett ismertem, meg az valaha is ment volna ilyen helyekre. A harmincasok nem mindenesetre nem akarnak. Valahogy a harmincasokhoz öregnek, a negyvenesekhez meg túl fiatalnak érzem magam. Lehet ezen változtatni? Arra ne akarjatok rávenni, hogy bulizzak a többiekkel, meg igyak, mert az nem fog menni. Barátom sem volt még úgy igazán, pont azért, mert a velem egykorúakkal nem tudok mit kezdeni, az idősebbek meg velem nem tudnak mit kezdeni.2012. jan. 18. 13:28
11/12 anonim válasza:
én is ilyen vagyok,mint te,csak 21 éves,diszkóba nem szeretek járni,de egy jó színház,mozi,vagy koncert jöhet bármikor,csak sajnos nincs kivel,baráti köröm nagyon eltér tőlem,
tényleg kevés fiatalt érdekel a kultúra,de sajnos a nagy részüknek még értelmes hobbija sincs
12/12 Aladárkiss válasza:
Az embert minden korban megilleti amit ő maga szeretne. Én úgy gondolom amit ide leírtál, hogy nem a programokkal van baj. Inkább talán kicsit félsz élni, nyitni a külvilág felé. Ne azt várd, hogy hozzád mennek, hanem próbálj meg te kialakítani egy baráti kört és velük együtt tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!