Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl öreg vagyok ehhez a korosztályhoz?
A 16-17 éveseknél szerintem neccesebb, jobban egyénfüggő, ott még sok az agyilag éretlen kiscsaj. A 18-20 évesekhez egyáltalán nem vagy idős.
22n
Kamuznak,de a te érdekedben.Nem akar megsérteni.Velem is előfordult néhányszor,hogy erre hivatkozott a kb 17 éves lány és egy év múlva össze költözött egy 40 éves pacákkal.
Mondjuk én azért nem tudtam egy csomót felszedni közülük,mert nem szívtam be,meg nem exeztem velük.A 16-18 évesek nagy részénél ez alap dolog.Nekem meg ilyesmire se időm sem kedvem.
Nem kamuznak. Én 19 vagyok, de lehet, hogy idősnek éreznélek és meg is mondom, hogy miért. Te már dolgozol, lehet, hogy egy kis lakásod is van már. Én meg egy szerencsétlen egyetemista vagyok és leszek is még négy évig. Akkor ha összeköltöznénk, akkor el kéne tartanod és az is rossz érzés lenne. A ház körüli teendők miatt abba kéne hagynom a röplabdát, mert így minden nap este 8ra érek haza és reggel meg megyek egyetemre.
Ha mondjuk én lennék 24 és te 29, akkor máris nem lennél idős.
A másik meg az a kérdés, hogy vajon megvár-e? nem érzi-e úgy 26 évesen (amikor én még mindig egyetemista leszek), hogy családot akar és hagy ott egy idősebb nőért, aki ezt megadja neki.
Nem az évekkel van itt baj, hanem azzal a különbséggel, ami közted és ezek a lányok között van emiatt. Inkább olyanokat próbálj keresni, akiknek max egy év van a suliból, úgy már nincsenek ezek a kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!