Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is van úgy, hogy vannak...

Más is van úgy, hogy vannak barátai, de nem tud elmenni velük mondjuk bulizni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és annak ellenére, hogy olyan barátaim vannak, akikkel mindent megoszthatok és nem felszínesek, mégsem tudok velük elmenni szórakozni, mert inkább otthonülősök, zárkózottak. Nekem pedig ez elég rossz, mert én szeretnék elmenni ide-oda, mindig van valami buli, vagy koncert, ami érdekelne, de semelyik barátomnak vagy ideje nincs, vagy kedve.

Más is van hasonló helyzetben? Olyan nehéz, mire kialakul egy barátság, ezért is hiába járok pl. táncolni, ott se úgy megy, hogy akkor már rögtön megyünk együtt ide-oda a többiekkel, mert valamiért ott is mindenki megy haza próba után és nem túl haverkodósak.

2012. nov. 14. 16:13
 1/2 A kérdező kommentje:

Másik dolog, hogy oké, szeretek elmélkedni, meg beszélgetni mély dolgokról, de azért néha az is hiányzik, hogy felhőtlenül nevessünk mondjuk vagy őrültségeket csináljunk.

És ezt az én barátaimmal nem igazán lehet, főleg mióta mindenki elment egyetemre.

2012. nov. 14. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:
nagyon ismerős :/
2012. nov. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!