Tényleg ennyire ritka az igazi barátság? Bennem van a hiba, vagy ha valaki nem egyetemista, akkor tényleg esélytelen, hogy barátai legyenek a semmiből?
Tény, hogy egyetemen jóval könnyebb, hiszen még nekem is - aki minden, csak nem társasági lény - szinte hetente kell mennem valahova év közben, ha senkit sem akarok elhanyagolni. Nyáron meg itt a kolesz, elfoglaltság van bőven.
Azt mondják, később nem lesz még egy ilyen, viszonylag zárt, hasonló érdeklődésű embereket tömörítő környezet, ezért itt kell megfogni, amit lehet. Szerintem nem feltétlenül bennetek van a hiba, talán csak annyi a gond, hogy nem a megfelelő emberekkel vagytok körülvéve.
Általánosba vagy középiskolába nem szereztél barátokat? Ha dolgoztál, esetleg ott? Lehet, hogy a nappali tagozatos egyetemisták könnyebben összebarátkoznak, de ez szerintem már a levelezőre nem áll, hiába jársz egyetemre.
A legjobb barátnőmmel 25 éve vagyunk jóba, még általánosba jártunk egy osztályba. A munkahelyemről is van barátnőm, akivel 15 éve ismerjük egymást, és kb. 13 éve nagyon jóba vagyunk és bár már 10 éve nem dolgozunk egy helyen, mégis tartjuk a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!