Az gáz, hogy ha csak lányoknál tudok kezdeményezni barátságot és velük jövök ki jobban?
Figyelt kérdés
Lányoknak könnyebben megnyílok meg velük jobban eltudok hülyéskedni, mint a kortársaimmal, mert azok meg mindenkit lenéznek aki nem a klánjuk tagja. Miért van ez? Miért nem tudok a fiúkkal is haverkodni/barátkozni? :(
17/F
2012. aug. 14. 21:27
3/12 anonim válasza:
de most mi? klán? az valami játékkos hülyeség mi?minek kockulsz?keress normális barátokat.ne olyanokat akik elutasítanak
4/12 anonim válasza:
vagy aztadomon vagy napisz@ron volt fent egy kérdésed
5/12 A kérdező kommentje:
Mikor?
2012. aug. 14. 21:39
6/12 anonim válasza:
Majd kinövöd, iskolába én is hasonló voltam, de az iskola utána életben kevesebb bunkó van.
7/12 anonim válasza:
nem tudom.. 1-2 napja talán de lehet 3
8/12 A kérdező kommentje:
Betudod linkelni?
2012. aug. 14. 22:05
9/12 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3312048..
Nem ezt láttad ennek az oldalnak a Facebook oldalán?
2012. aug. 14. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!