24 éves nőként már idős vagyok bulizni és pasizni?
Hűha, én is megkaptam nemrég szüleimtől, hogy ennyi idősen már nem illik bulizni XD bár nekem barátom van, és nem is gyakran járok el.
Szerintem nem vagy túl idős se bulizni, se pasizni - könyörgöm, aki ennyi idősen még nem találta meg az igazit, az maradjon vénlány? Ez butaság... Mifelénk amúgy járnak bulizni a 24 év felettiek is, nem is kevesen.
Átérzem, amit érzel. Amikor tini voltam, mindig azt vártam, hogy már annyi idős legyek, mint kb. most, mert úgy láttam, a szórakozóhelyek, bulizóhelyek igazából ennek a korosztálynak vannak kitalálva, engem ott 15-16 évesen csak "megtűrnek" valamilyen szinten. Aztán most 25 vagyok, és egyszerűen alig látok korombelieket a bulikban.
Pasizni meg... hát ott vannak a már házas, harmincas pasik, akik valami könnyű kufircot keresnek, meg pár alkoholista lecsúszott huszonéves, illetve a tinisrácok, ennyi általában a felhozatal. Nekem elég komoly dilemma volt, hogy most akkor én már hol a fészkes fenében ismerkedjek, ha nem gimis koromban találtam meg a párom, akkor én már ne is reméljek semmit? Mondjuk ha továbbra is szórakozóhelyen keresgéltem volna, szerintem ma se lenne senkim.
Nem a párkeresés kifejezetten a célom, főleg nem ilyen helyeken. A pasizás alatt inkább csak arra gondoltam, hogy nekem szükségem van a fiú társaságra a bulihoz. Hogy igazán jól érezzem magam, kell hogy találjak valakit, aki tetszik, akivel tudok táncolni. De ritkán csap át komolyabb ismerkedésbe a dolog és nem is baj, mert nem ezért csinálom. Csak szeretem úgymond a "vadászatot":P Úgy látszik én mindig megtalálom a fiatalabb közeget:D
De azt hiszem továbbra is ugyanúgy megyek majd, nem hagyom, hogy elvegye a korom a kedvemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!