24 éves nőként már idős vagyok bulizni és pasizni?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a szórakozóhelyeken bőven az én életkorom alatt vannak. A fiúk is. És mindig meglepődnek, mikor kiderül hány éves vagyok. Én nem gondoltam volna soknak, de most elbizonytalanodtam. Kellemetlen már néha. Szóval ebben a korban már nem szokás ilyen helyekre járni? Hova érdemes menni ennyi idősen?2012. nov. 25. 19:32
11/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem, bár attól függ mit nevezel bulinak. Ha részegen fetrengést és orgiákat, az eleve rossz, de ha szolidabb, filigránabb életvitelt képviselsz, akkor sose lehetsz elég idős.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!