Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig nem nagyon jártam bulizni, de ma este egy csajjal (baráti alapon) elmegyek. Ő pasizni, én csajozni. Hogyan kezdeményezzek, ha meglátok esetleg egy csajt, aki tetszik?
ezt most komolyan mondod?? egy csajjal mész bulizni? kinek az ötlete volt? neked vagy neki??
ja és NINCS FIÚLÁNY BARÁTSÁG!!! valamelyikőtök biztosan többet akar.
Figyelj csak! Azzal a csajjal, akivel barátként elmész ma,
nem jöttök be egymásnak? Mindjárt megtakarítanál egy keresgélést!
Van fiú-lány barátság, engem is az egyik srác barátom kísért el először egy buliba. :)
Szerintem a legjobb mód, ha esetleg meglátsz egy csajt, aki bejön, ha egy ideig megpróbálsz a közelében lenni és néha szemezni vele, ha pont sikerül. Aztán nyugodtan odamehetsz a táncolók közé és megkérdezni: "Szia, van kedved táncolni?" Egyik barátnőm mindig így szedi fel a pasikat, sztem fordítva is biztos működik :D
részeg orditással tarkón veregetéssel majd jelents be büdös szájjal hogy épp most hánytál és nagyon részeg vagy utána táncoljatok lépj a lábára amikor csak tudsz majd hányd le szabadkozva hogy felfordult a hasad a nagy mozgásban.
tarháld le egy cigivel egy 100assal és menj a következőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!