Miért van az ha nem vagyok vicces, nem szoktam bulizni akkor már nem is kellek a többieknek az iskolában?
Magasról sz*rik rám mindenki, hiába megyek oda a többiekhez nem tudok velük beszélgetni. Nem olyan vagyok mint ők, nem szoktam viccelődni, mert nem tudok, nem is szoktam benne lenni az ökörködésekben, nem is bulizok. De miért olyan fontos ez? Normálisan, komolyan nem lehet beszélgetni, csak ökörködve, viccelődve?
Nevetni azt szoktam csak én nem tudok megnevettetni másokat.
mert nem vagy "menő".
ne aggódj, akad valaki az életedben, aki értékelni fogja a jó tulajdonságaidat.
Mondjuk én nem tudom elképzelni, hogy nem viccelődsz.
Nekem ez lételemem, meg is halnék, ha még a suli mellett is csak komoly dolgokról kellene beszélgetnem.
Persze nagyon jó dolog az is, fontos is, de szerintem kell egy kis humor az életünkbe, megszínesíti a szürke hétköznapokat. :)
A bulizásról meg annyi, hogy nem csak diszkókba lehet járni, egy jó kis kocsma szerintem sokszor sokkal többet ér, ott legalább jókat lehet beszélgetni egy sör vagy egy fröccs mellett. :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!