Szomszéd szájában?
"Kik élnek a szádban?"
Streptococcusok, de mi köze ennek a szomszédhoz?
Ááááá, én utálom a szomszédaimat! :D Kretén-család, csak így hívom őket! :D 3 generáció él ugyanabban a 45négyzetméteres lakásban papa-mama, apa-anya és a kis Dávidka, akinek az a legnagyobb szórakozása, hogy a kezébe adnak egy botot és ő meg kívülről püföli a bejárati ajtónkat!
Apa-anya gusztustalan, reggel apa hatalmas böfögéseire, vagy nagos szellentéseire ébredünk, anya meg olyan büdös kajákat főz, hogy nem lehet megmaradni a saját lakásunkban! De papa-mama a legjobbak - vasárnap kiatlálják, hogy "zenét" hallgatnak és akkor az ezer éves kazettás magnóból bömböl a Coco Jambo naphosszat, elejére keterik, meghallgatják, majd vissza és megint, de még a gombok kattogását is tisztán lehet hallani.
Mamának ráadásul van egy kutyája - ilyen padlócirkáló, aki amúgy alapból nem félelmetes, csakhogy az öregasszonynak az a szokása, hogy a közös folyosóra kiteszi a kutyát a nyitott bejárati ajtó küszöbére és ha el akarsz haladni a kutya előtt (mert mondjuk ki akarod vinni a szemétledobóhoz a szemetet), akkor valami horror hangot hallatva támad a bokádnak a kis drága... :S
Nagyvonalakban ennyi. Lehet irigykedni ránk! :D
-Alsó szomszéd.Vézna szemüveges alak,aki elkezd ugrálni ha az alsó szomszédai vagy a felsők (mi) hangoskodunk.Nyilván hogy reng az egész bazár amikor ugrándozik,nem csak idegesítő hanem rendesen be is szoktunk tojni.
-Van egy aki mindig széthagyja a szemetét a postánál,pl minap a postaládánk tetején volt egy beleharapott muffin. Köszönjük.
Aztán van egy aki a hátsó ajtón megy ki,és nem csukja be.Neki is gratulálunk.
Na ilyen dolgokra gondolok, amik idegesitenek ha ilyen helyen laksz.
Mi 12 emeletes panelban vagyunk, és az elmult években olyan szinten születtek gyerekek, hogy rém(még hogy kihal a magyar). Nem azzal van bajon hogy születnek, nekem is lesz. Hanem azzal van bajom, hogy 0(nulla) foglalkozást kapnak ezek a kisgyerekek és valahogy le kell, hogy vezzesék az energiát. Nálunk ez van. Minden emeleten kettő de legalább egy gyerekes van és mindegyik ordit , fut nonstop, dobál, már káromkodik (5-6éves!)az eszem megáll. Felettem is ilyen család van, és a szulőkell van konfliktusom. Egyszer elkövettem azt a BÜNT, hogy megkértem lehetne e pihenőidőben h az ember pihenjen(reggel 7 előtt, délután 4-6ig, és 22 után). A válasz az volt hogy eltörik a kezem!ha nekem nem tetszik az ő életvitelük. A pofám leszakad h az ilyen minek tesz gyereket. Természetessen semmi pihenésre való idönk nincs(ja bocs 24 után 6 ig). Ha a gyerek oviban, akkor vagy mi dolgozunk, vagy drága gyermek anyja lakberendez klumpában porszivoval a hátán.Igen rendmániás. ezt 8-16 ig teszi mindennpa mert hát minek dolgozni ha kap segéjt.Nem romák! 4 hónapja élnek a mennyekben, mi meg a pokolban.Bár 26 évig normális ember is tudott élni felettem.
3. vagyok: nálunk éppenhogy idősekkel van tele a ház, szinte érzem a halál szagát a folyosón...
Ezelőtt viszont egy olyan 4 emeletseben laktunk a 3.-on, ahol minden lakásban kisbaba, kisgyerek volt és hát nem tudom melyik a rosszabb, az öregek, vagy a babák! :D
Azokkal se sokat foglalkoztak - az egyik lakásból egész nap a gyerekcsatorna bömbölt, a másik szomszéd meg hagyta a lakásban műanyag-motorozni a gyerekét, plusz egyfolytában ugrált, dübörgött a lakásban. (Attól a kis műanyag motortól amúgy is hülyét kapok, még utcán is - amikor megy az anyuka, vagy az apuka, a gyerek meg a kismotoron kb.egy kilométerrel arrébb már szinte az útra gurul kifelé, apuka meg le se sz@rja...) Minden vannak hülye emberek, no, nincs mit tenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!