A szomszédom nagyon kihúzta a gyufát, túl ment minden határon. Hogyan szúrhatnék ki vele a legjobban, hogy ne jöjjön rá, hogy tőlem jött a "csapás"? Minden vicces és kevésbé vicces megoldás érdekel.
Te normális vagy ember?
Fogat fogért.. ?
Ezért tart a világ ott ahol. Nem tudom mi a vicces számodra abban ha egy másik embernek kárt vagy kellemetlenséget okozol. Talán ez meg a kárörvendés? Remélem egyszer megérted, hogy ilyen eszközökkel csak táplálod a tüzet...
Tudod, sokan próbálják a lángot elfújni. De aki nem fúj elég erősen, az inkább csak táplálja az égést. Ugyanilyen az erőszak és ezek a butaságok. Csak egymást hergelitek. Ezt nagyon nem így kéne.
Szóval ha én erősebb vagyok mint te és úgy gondolom, hogy csúnyán néztél rám, akkor üsselek agyon nyugodtan. Hiszen az erősebb kutya b*szik. Akkor, abban a helyzetben épp majd te leszel a lúzer. Amikor a 28. embert kínzom majd poénból valamivel akkor meg én leszek a király. Hát ez pont így működik egyesek fejében. Ja és akkor veled együtt a többi 28 lesz a lúzer. Egyet jegyezz meg: mindig van erősebb. Egyszer te maradsz alul.
Egyébként pedig nem a jogállamiságra meg ilyen hülyeségekre gondoltam..
Vannak erre jó cigánymódszerek. A legjobb az, ha trágyát öntesz a bejárati ajtója elé, de ha nem akarsz ilyet csinálni, akkor:
- lyukaszd ki a kocsija kerekét
- amikor nincs otthon, akkor törd szét a zárát
- a szemetes zsákot borítsd ki a bejárata elé
- ha esik a hó, akkor dobáld meg éjszaka az ablakát (úgy, hogy ne törjön be, csak hozd rá a frászt)
- önts festéket az ablakára
Persze ha neked nincs bátorságod ilyenekhez, akkor kérj meg pár utcagyereket, ők szívesen megteszik neked :D
Az első válaszoló egy csicskalelkű kis punci, aki nem mer kiállni magáért és gyáva, ezért mindent megenged másoknak, ráadásul mindig próbálja alátámasztani az igazát. Ha valaki b@szakodik veled, azt sosem szabad hagyni, mert akkor lenéznek, és te leszel a hierarchia legalja, és jogosan.
Amatőrők!
Napoztatsd a kövér anyóst bikiniben a telkeden ugy hogy egésznap lássa.
Vinnyogj neki köszönés helyett.
Vegyél egy táblát tedd ki a telekhatárra s kapard körömmel folyamatosan mikor hallótávolságon belül kapál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!