Mit csináljak vele?
az egyik barátnőm túl sokat beszél, idegesítően sokat, ha én válaszolnék neki akkor is folyton belevág a szavamba, stb. ráadásul (majdnem) minden nap találkozunk, mert osztálytársak vagyunk, mégis mindig beszélgetni akar akkor is, ha már találkoztunk (pl. délután neten). eddig nem zavart, de mostanában kezd idegesíteni és nem tudom, hogy mondhatnám meg neki szépen, mert amúgy elég érzékeny típus, biztos megsértődne.
légyszi ne írjatok olyanokat, hogy szakítsam meg vele a kapcsolatot, elég régóta ismerjük egymást és eddig valahogy nem zavart ez a dolga, de úgy látszik én is változom. 16L
köszi a válaszokat!
az első jónak tűnik, de nem lehet minden egyes mondatnál elsütni, mert ő kb. minden mondatomba belevág. eddig nem volt baj, mert nem voltam egy közlékeny típus, de mostanában egyre jobban "nyílik a csipám", ha lehet így fogalmazni, ezért én is beszélnék már magamról, de így nem tudok.
második se rossz - csak mondom, nagyon érzékeny típus. valahogy finomabban kellene a tudtára adni, hogy ez így nem megy. van olyan barátnőm, aki felfogná a dolgot, de ő nem olyan. várom még a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!