Mi a megoldás a megállók közelében keletkező csikkek szemétbe juttatására?
Na igen,láttam már dohányosokat,akik messzebb dohányoztak a megállótól és ott eldobták a csikket a földre ,legyen az út vagy park , akármi,mert nem volt ott kuka.
A helyzet az,hogy lehet hibáztatni az államot/önkormányzatot,hogy miért nem rak arrébb is kukát,de lehet ezt a cigi készítőknek kéne megtenni,hogy segítség a cigizőket,mert az államtól ez nem várható el.
Vagy találjanak ki valami hordozható csikk oltó/tároló cuccot, szerintem egy nem átlátszó flaska is megteszi.. csak ne nézzék piásnak az embert:)
pofán kell vágni azt, aki eldobja.
vagy büntetni kéne rendesen, mint az értelmesebb országokban.
onnantól kezdve, hogy a szemeteléssel se foglalkoznak a rendőrök, azzal se ha ott cigizel, szóval értelmetlen az egész.
Jaja, én is láttam olyat, hogy ki van írva az épületre jó nagy betükkel, hogy 5m-es körzeten belül nem lehet dohányozni. Csak épp a csikktárolós kukát felejtették az épület falának közvetlen közelében. Na ehhez kell a teleportálás. :) Idióták.
Amúgy lehet kapni kulcstartóra fűzhető teljesen jól záródó hamust. 100 Ft-os boltban is be lehet szerezni.
Majd pár hónap múlva bemondják a tv-ben, hogy "közmunkások szedik a csikkeket a megállókban, hű de szép ez, hű de jó!"
Hányinger!....
Az utóbbi időben én találkoztam néhány olyan megállóval, ahol arrébb tették a kukát, így nincs gond vele.
De egyébként ki kell pörgetni a parazsat, aztán a csikk mehet a bárhol lévő kukába :)
"Egy nagy vicc ez az egész,mert az emberek folyamatosan a villamos,meg a hévmegállókban dohányoznak és senki nem foglalkozik vele.Viszont rokonomat heccből megbüntették a rendőrök,mert elment egy iskola előtt cigivel.Egy rohadt nagy vicc az egész,senki sem törődik az emberek egészségével,sem a tisztasággal,csak azzal,hogy kit hogy lehet lehúzni.Ne is várjatok semmit.Azon sem kell csodálkozni,hogy a hamutartós kukák még ott vannak a megállókban,szerintem még 10 év múlva is ott lesznek.:D"
ez igaz, ott kellene kezdeni, hogy a belvárosban nincs tele hányással üvegszilánkkal meg emberi/állati ürülékkel minden hónapokig (komolyan számoltam, legalább egy hónap eltelt mire eltakarították)
"Csak cigarettázni nem lehet az említett helyeken. Azt senki nem tiltja, hogy elnyomott csikkel a kezében közlekedjen az ember. Tehát mondjuk a megállótól 5 méterre elnyomom, és kidobom a csikket a megállóban lévő kukába. ilyen baromi egyszerű lenne."
aki fizet azért hogy beteg legyen annak nem hiszem hogy ilyenre futja az eszéből. úgyis az a kifogás jön majd hogy dehát nem lehet meg most vegyek 100ftért egy fém cigisdobozt, meg le kell hajolni meg különbenis az autók meg úgyse tartják be mások se blalba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!