Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Baj az ha csak 2 autom van?...

Baj az ha csak 2 autom van? 15 éves vagyok és imádom az autókat, és gyüjtom azaz gyüjteném az automodelleket 1:49 de csak két autót sikerült gyüjtenem, mert nagyon drágák szerintetek mi a megoldás?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Nem baj az, te dolgod. Bár nem értem mi a csudát akarsz a kocsiktól, hiszen még jogsid sincsen...
2012. márc. 12. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Egyáltalán nem is nagyon értem, hogy 15 évesen hogyan lehet saját autód. 15 évesen az ember már vehet magának kocsit? Nem a szüleid tulajdona?
2012. márc. 12. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Használtan, szüli napra..
2012. márc. 12. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én régen 10 esével vettem kéz alól a jobbnál jobb modelleket. Nem kértek sokat érte köztük még kaptam egy jó pár darabot. Meg ugye lomtalanításkor is egy csomót sikerült össze szednem amiknek csak új kerék kellett szinte vagy az egyszínűeket átfestettem. Kb 200 darabos gyűjteményem volt ezekből. Volt még egy teljesen jó trabant modellem is aminek minden ajtaja nyílt és totál a mása volt egy igazinak azt nagyon szerettem, teljesen jó volt csak új festés kellett rá mert kopott rozsdásan találtam egyszer egy romos épületben.
2012. márc. 12. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
83% az 1:49 es modellekhez nemigen kell jogsi...
2012. márc. 12. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A vaterán, teszveszen stb oldalakon olcsóbban is hozzá tudsz jutni!
2012. márc. 12. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!