Mi a megoldás az ilyen szomszédra?
Figyelt kérdés
Van két süket gyereke akik egész nap visítanak. Normál hangon én még életemben nem hallottam beszélni őket. Sajnos ezzel az is párosul még, hogy egész nap ugrálnak mint a duracell nyuszi, reggel-délben-este-hajnalban + a redőnyüket is nagyon hangosan veri a szél. Annyira ugrálnak, hogy egy percet sem lehet meglenni a lakásban nyugodtan olyan mintha folyamatosan remegnének a falak. Ami eddig történt: szóltunk szépen szóltunk csúnyán, írásban mindenhogy de nem sok eredménnyel járt a dolog ezért kérdem én ilyenkor mit lehet tenni, hogy végre csendben legyenek lent egyszer és mindenkorra?2011. dec. 26. 21:50
1/8 anonim válasza:
egyszer és mindenkorra? Javaslom a megfelelő pszichiátriai szakirodalom (pl. [link] ) gondos olvasgatását...
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, igazából remek ötlet már mi is gondoltunk erre a terv további kidolgozás alatt áll :)
2011. dec. 26. 22:04
3/8 anonim válasza:
Beszéljetek a többi szomszéddal is és tegyetek feljelentést.
4/8 anonim válasza:
Egyébként túl sokat nem tudsz tenni. Csendháborításért is csak este 10 után próbálkozhatsz feljelenteni, de az se ér semmit.
Viszont megoldást jelenthet 2-3, kellően megtermett rokon/barát számára kiadni a lakást pár hónapra.
5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy szerintem csak mi halljuk mert ugye mi alattunk vannak + a többi szomszéd akik a közelben vannak teljesen normálisak csak ők lógnak ki a sorból és ebből adódóan szerintem nem szívesen keverednének bele pereskedésbe. Ez társasház itt már 8 után teljes csendnek kéne lenni hétvégén meg ünnepnapokkor meg pláne de ezek azt hiszik, hogy ha szolidabban ugrál a gyerek az megoldás pedig azt ugyanúgy hallani. A cimborák ideköltöztetése nem rossz ötlet ha elköltözünk innen lehet hogy gondolkodóba ejtjük magunka, hogy kiadjuk-e a lakás és ha igen akkor valami 15 gyerekes házaspárnak :)
2011. dec. 26. 22:36
6/8 anonim válasza:
Itt egy működő megoldás.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen már van ilyenünk, vagyis nem ilyen ennél profibb de néha még azon is átthallatszik + had ne legyek már egész nap a saját lakásomban füldugóval csak azért mert a degenerált szomszédnak van két hülye nemnormális kölyke. De azért köszönöm.
2012. jan. 12. 10:26
8/8 A kérdező kommentje:
Végigolvastam. Nagyon komoly itt-ott szakadtam a nevetéstől az egyébként nagyon sajnálatos dolgon. Remélem mostmár tényleg csend lesz náluk.
2012. jan. 12. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!