Alattunk lakó feljött, hogy hangosan lépkedünk és próbáljunk csendesebbek lenni éjszaka. Mondtam, oké megpróbálunk csendesebbek lenni. De igazából elég nehéz, mert a párom este 11-kor jön haza a melóból és kb 2-ig fent van, hogy meló után ki tudjon kapcsolódni, aztán 10-kor kel. Az a lényeg, hogy nagyon ki van akadva, hogy a gyári melója után mikor hazaér, a konyhába nem mehet ki, mert hisztiznek az alattunk lakók, hogy járkálunk. Szerintetek mi lenne a jó megoldás? Mezítláb nm fogunk járkálni, hogy felfázzunk... Két fiatal, szerintem egyetemista lakik alattunk.
2013. jan. 15. 13:43
1/9 anonim válasza:
A ti lakásotok, nem ütvefúróztok éjjel, csak jártok, ennyi. ha nem tetszik, akkor hangszigeteljék a lakást.
2013. jan. 15. 13:44
2/9 anonim válasza:
Vegyetek mamuszt :)
Egyébként én is éjjeli bagoly vagyok, még soha nem szólt senki. Az azért kicsit abszurd lenne, ha nem mászkálhatnék a saját lakásomban. Persze figyelembe veszem, hogy ha éjfél van, akkor nem kezdek el hangoskodni, próbálok odafigyelni. De nem suttogok, vagy járok lábujjhegyen.
2013. jan. 15. 13:47
3/9 anonim válasza:
Pfff, nekem a szomszédom jött át vasárnap délelőtt(!) 11 körül, hogy leszek szíves halkabban klopfolni a húst... Csak néztem :D
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy amíg úgy érzem, hogy nem zavarom tevékenységeimmel a lakó közösséget, addig pont nem foglalkozom más hülyeségeivel, szóval szerintem ti se törődjetek vele :)
2013. jan. 15. 13:48
4/9 anonim válasza:
Akadnak ilyen szomszédok,hozzánk azért jött fel az alattunk lakó,hogy a mosógép lehallatszik.Délután 4kor hétvégén.
Hülye.Még ha éjjel mosnék...
2013. jan. 15. 13:51
5/9 A kérdező kommentje:
:) jól van akkor megnyugodtam :) Amúgy reggel 10-kor (miközben én épp a vizsgaidőszak miatt toprongyosan, kinyúlt pólóban tanulok) feljött, kivasalt hajjal, kiöltözve, még az is rosszul esett, hogy így lestrapáltan ért... engem meg ez zavart. Kíváncsi lennék, ha csak úgy meglepném, akkor ő mennyire örülne :))
És szerintetek, ha megint feljön, mit mondjak? Bólogassak, hogy persze halkabbak leszünk, vagy valami mást?
2013. jan. 15. 13:55
6/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy amikor úgy érzi, hogy hangosak vagytok, nyugodtan hívja ki a rendőrséget, ellenkező esetben ti fogtok feljelentést tenni zaklatás miatt. Pont. ennyi. Én legalábbis ezt mondtam, azóta nyugi van :)
2013. jan. 15. 14:04
7/9 anonim válasza:
Első vagyok, mi a fenének lettem lepontozva?
2013. jan. 15. 14:31
8/9 anonim válasza:
7
Biztos egy hasonló szomszéd :) Bár nem értem miért nem pontozta akkor végig le az összest :)
2013. jan. 15. 14:34
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem azért vagy lepontozva, mert még a családi kapcsolatoknál volt a kérdés egy darabig, aztán átkerült ide, és a többiek így megúszták. Én mindenkit felértékeltem, szerintem hasznos volt minden válasz :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!