PASIK! Ti tudtok barátkozni, illetve szimpátiát érezni olyan lány iránt, akivel nem feküdnétek le?
Én bírom a dagi csajokat:)
Nem feküdnék le velük mert abszolút nem az eseteim, de én azt tapasztalom, hogy nagyon sok dagi csaj nagyon jó fej:) Közvetlenebbek, vidámabbak. Legalábbis az eddigi példák ezt mutatják.
Van egy dagi kolléganőm. Nagyon bírom, hatalmasakat szoktunk hülyéskedni meg nevetgélni. Nagyon vidám csaj. Bármiről lehet vele beszélgetni. Néha munkahelyen kívül is összefutunk. Jól elvagyunk, lassan mondhatni barátok leszünk.
Amúgy az arca meg kifejezetten szép. Igényesen öltözködik, ad magára, stb. Attól függetlenül, hogy dagi ő egy igényes nő.
Az igénytelen embereket meg nem bírom. Ha dagi, ha nem, mindegy:)
Ha csak barátkoznék vele akkor mind1 hogy hogyan néz ki.
A fiú barátaimat se az alapján válogatom meg hogy dzsigoló e :D
Én kimondottan szeretem a duci lányokat. Csontokkal játszanak a kutyák. ;)
A lényeg, hogy aki azért nem szeret veled beszélgetni, barátkozni, stb., mert dundi vagy, az menjen a pokolba. Nekem is van olyan dundi lány ismerősöm, akivel jó a kapcsolatunk, de az életben nem feküdnék le vele. Ő csak barát és ennyi.
A férjem legjobb barátja egy kifejezetten csúnya, kövér hölgy. Itt véget is ért minden negatívum, mert nagyon magával ragadó, kedves természete van.
A kollegáim között is van egy nagyon kövér hölgy. 160 centi körül van és nagyjából kilóban is ennyi. De nem tudtam még úgy elmenni mellette, hogy ne üdvözölt volna széles mosollyal. Amikor odakerültem, ő volt az első, aki odajött hozzám és barátságosan bemutatkozott, elbeszélgetett velem. Mindenki szereti és senki nem foglalkozik a külsejével.
Sőt, egy nagyon jóképű férje van és két kisgyereke.
A külső nem igazán számít kamaszkor után, főleg, ha normális, értelmes emberek között mozogsz.
A stílus (nem öltözködési, viselkedési!!) annál inkább. Ha kedves és érdeklődő vagy, veled is azok lesznek. Ha barátságtalan, akkor kapsz néhány műmosolyt, de kerülni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!