PASIK! Ti tudtok barátkozni, illetve szimpátiát érezni olyan lány iránt, akivel nem feküdnétek le?
mekkora hülye vagy :D
van egy pár olyan lány ismerősöm, akihez nem vonzódom, de nagyon jóban vagyunk. és tök 8 h telt vagy nagyon karcsú
20/f
első vagyok.
azok elég felszínesek. és hidd el, az olyan pasiknak pasi barátai se nagyon vannak. de ott már mi nem akarunk az olyanokkal barátkozni.
hidd el, én inkább egy olyan fickóval nem haverkodnék, muszájbeszélgetéseken kívül nem is dumálnék vele.
azt elhiszem, h zavar az ilyen ember téged, aki nem néz emberszámba. de az ilyen,magából indul ki.
pompomlány effektus. együtt szépek, külön rondák. itt is ez lehet az oylan pasikkal. ha számukra szép emberek közt vannak, akkor ők is szépek lesznek, ami náluk a "megfelelő" alapfeltétel. idióták az olyanok
Szerintem neked saját magaddal van gondod!
Azonban igen!!
Egyrészt az h dagi vagy nem azt jelenti h nem feküdne le veled senki vagy az adott illető! Ez nem kizáró ok!
Azonban én személy szerint nem szeretem a testes nőket az ágyban. Mégis van olyan lány/nő akit nagyon szeretek, annak ellenére h az általam szeretett női testsúly 3x-osát nyomja. Aranyos, kedves, megértő, jól elvagyunk mint barátok!
Azonban azt soha ne feledd lehet, hogy többet akar! Ettől sem kell megilyedni.
Van és lesz is olyan akinek úgy tetszel ahogy vagy!
Vagy ha beléd szeret te leszel a legszebb neki a világon!
Ez nem kamu én is voltam már kevésbé szép nővel, mégis őt láttam a legszebbnek. :)
"Akkor te egy normális pasi vagy, de sajnos én több olyannal találkoztam, aki az első perctől kezdve rühellt amiatt, hogy kövér vagyok, és nem is titkolta."
Az ilyen férfinak a nő csak farokállító semmi több. Nem kell velük foglalkozni. Vannak normális férfiak, az ő társaságukat keresd.
Látom valaki így jártam anyátokkalt néz:)
am semmi köze ahoz amit írtál :)
Ha igénytelen vagy akkor ne csodálkozz!!
Már bocs de annál gusztustalanabb nincs mint ha valaki igénytelen.
Gondolj bele a zsirtól csimbokos hajú büdös, izzadt, morzsás bajszú férfiak neked bejönnek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!