Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért is olyanok osztják az...

Miért is olyanok osztják az embert, akik egyáltalán nem voltak akkora szarban, mint a segítségkérő?

Figyelt kérdés
Ez így elég átlátszó. Ha valaki kérdezi, hogy mit kezdjen az életével, mert szart sem ér, miért olyanok írogatnak neki és titulálják lúzer p*csnek, akinek eddig az volt a legnagyobb gondja, hogy a 3 közül melyik csaját húzza meg aznap, vagy melyik kocsijával menjen dolgozni? Az ilyen embereknek pozitív visszajelzések és TÁMASZ szükséges, nem földbetiprás, mint ami általában jutni szokott nekik.
2013. jan. 29. 18:43
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
(Vagy éppen nincs pénze szakemberre, mert úgy is éhen döglik ebben az érdekvilágban?)
2013. jan. 29. 19:07
 22/34 anonim ***** válasza:
olvasson pszichológiai könyveket (az a könyvtárba beszerezhető) valamint a napló írás is sokat segít a problémák feldolgozásában, valamint megérteni önmagadat, hogy hogyan működsz. Érdekes pl. a tíz évvel ezelőtti dolgaimat visszaolvasni.. nekem sincs családom, csak magam vagyok.. én így segítek magamon..
2013. jan. 29. 19:13
 23/34 anonim ***** válasza:

"nem mindenki egyformán dolgozza fel a kudarcokat"

Ebben nagyon egyetértek. Éppen ezért nem vetem meg azokat, akik ilyen jellegű kérdéseket írnak ki, és többnyire együtt is érzek velük, hiszen semmi jó még nem történt velem a csajozás terén. Sőt, olykor egyet értek az olyan álláspontokkal, hogy aki ronda és alacsony, annak sosem lesz barátnője. Néha egyetértek vele, mert ezt tapasztalom , és bennem van a keserű szájíz egy újabb elutasítás miatt. Viszont feldolgozom, és pár nap esetleg egy hét múlva megint bizakodó leszek, keresek motivációt és újra próbálkozok. Viszont bárhogy is, de fel kell dolgozni a kudarcokat, és nem belesüppedni nyakig az önsajnáltatásba. Szóval amint tudsz, talpra kell állni, és nyomni tovább az ismerkedést, mert ha már csak dacból nem keresed a párod, vagy félsz az újabb sebződéstől, akkor már csak magad alatt vágod a fát.

2013. jan. 29. 19:20
 24/34 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy miért kell az emberek 98 %- át degeneráltnak mondani. Akkor itt szinte mindenki a 98 %-ba tartozik? Mennyivel különb az aki bennünket degeneráltnak nevez? Tisztában vagy azzal, hogy itt csak degeneráltak vagyunk! Akkor miért kérdeztek itt?

Miért nem azokon az oldalakon kérdeztek, ahol a fennmaradó 2 % van? Vagy meg sem kockáztatod, hogy ilyen degenerált kérdéssel ott megjelenj?

25/34 anonim ***** válasza:
Nincsenek rokonai, vagy már mindet maga ellen forditotta? Nincsenek barátai sem? Sulyos eset. Az ilyen sulyos esetekben már jár az ingyenes orvosi segitség. Ingyenes segitö szervezetek is vannak ezekre a sulyos esetekre.
 26/34 anonim ***** válasza:
Nekem azért nincs családom mert meghaltak a szüleim. Testvérem meg nincs, mert egyke vagyok. Nem azért mert elűztem magam mellől. Bár lehet, nem engem kérdeztetek.. :D Én degenerált emberek véleményére nem adok.. csak a számomra értelmesen válaszoló emberek gondolatait jegyzem meg. Egyébként ha megnézitek a válaszok többségét, ostobaságokat, vagy "vicceseket írnak". Én csupán egy kis maréknyi ember véleményéért járok ide, eszmét cserélni.
2013. jan. 29. 19:28
 27/34 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy akik osztják az észt,azok nem voltak akkora sz@rban?Én voltam elég mélyen és nem igazán volt semmilyen támaszom.
2013. jan. 29. 19:33
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem csak a szülö és a testvér a rokon.
2013. jan. 29. 19:35
 29/34 anonim ***** válasza:
Hát ha rokonon a nagymamát, meg a nagypapát, meg az unokatestvéreket érted akivel soha nem tartották a szüleim a kapcsolatot akkor ki a rokon? Egyébként pl. az én egész "családom" alkesz família volt, ami Magyarországon nem ritka dolog, tekintve, hogy élen járunk Európában az alkohol fogyasztással, és az alkoholista emberek számával. Az, hogy valaki vérrokon nem jelent semmit. Egy jó barát többet ér számomra.
2013. jan. 29. 19:39
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert beszólni könnyebb, mint segíteni.
2013. jan. 29. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!