Miért is olyanok osztják az embert, akik egyáltalán nem
voltak akkora szarban, mint a segítségkérő?
kedves kérdezö én napi x orában ezel foglalkozom hogy helyreállitsam az emberek lelkivilágát... nem tudom mit vársz ... most komolyan elvárják h helyettuk csajozzunk? esetleg tartsam a gyertyát is én navigáljam el? mindenkinek ott van a zsebében az a bizonyos talentum... csak rajta mulik mit kezd vele
2013. jan. 29. 18:55
12/34 anonim válasza:
Én is kiosztom őket,pedig nekem nem az volt a legnagyobb gondom,hogy melyik csajt húzzam meg.Állandó jelleggel pofára estem.Vagy már volt barátja a kiszemeltnek,vagy közölte,hogy más tetszik neki,vagy éppen valaki mást választott a leányzó,engem meg csak hülyített.
Most akkor én is írjak ki valami szánalmas kérdést és sírjak,meg picsogjak,mint egy fürdős kurv@?Attól nem lesz jobb,hogy ha itt rinyálsz.Talán azt hiszed,hogy majd valakinek kellesz szánalomból?Embereld meg magad és szedd össze a golyóidat!
2013. jan. 29. 18:56
13/34 A kérdező kommentje:
Nem, csak meg kellene végre érteni, hogy nem mindenki egyformán dolgozza fel a kudarcokat!
Lehet azert mert a.kérdező problémája tikfing a többiek problémájához képest. És/VAGY nem szeretik a rinyát.
2013. jan. 29. 19:01
Figyelj szard le a rossz májú, éretlen kis *öcsöket. Majd fognak még szenvedni csajtól ők is.. Sok emberben annyi jó érzés van, mint egy zsák krumpliban.
2013. jan. 29. 19:01
én 80%ban itt minid épitö jelegu tanácsot adok és tudom hihetetlen de aki eddig rámirt mert valamire kiváncsi volt. mindenkinek normálisan segitettem átbeszéltem vele és ráébresztettem a válaszára. nem a bizonyitványomat akarom mutatni csak néha ugy vélem vádaskodás hellyett elöbb néz a „kulisszák” mögé is... :—)
2013. jan. 29. 19:02
17/34 anonim válasza:
Az rendben van.De ott van a mondatodban,hogy "feldolgozni",na a hozzád hasonlók ezt az egyet nem csinálják.Túl kell tenni magad ezen az egészen és tudomásul venni,hogy több száz millió lány van kint a világban és nem mindegyik ugyan olyan,sem kívül,sem pedig belül.
Nekem sincs barátnőm,de egyszer biztos lesz.Lehet,hogy addig még 20-szor fogok padlóra kerülni,de azért vagyok férfi,hogy ha az élet földhöz vág,akkor felálljak.
2013. jan. 29. 19:02
18/34 A kérdező kommentje:
Nemfogodmegtudni: "hozzád hasonlók" - tessék, ez az. Egy szóval nem mondtam, hogy rólam van szó, de el vagyok ítélve.
Továbbmegyek. Még ugyanaz az ember sem egyformán dolgozza fel a kudarcait. Változunk, érünk. Ha valaki itt kérdez, lehet, hogy pontosan ezekre a reakciokra is kiváncsi. Talán tanul belöle valamilyen formában. Aki támaszt keres, barátaihoz, rokonságához, esetleg "szakemberhez" kellene fordulnia.
2013. jan. 29. 19:05
20/34 A kérdező kommentje:
Huszonegy: továbbmegyek! És akinek nincsenek olyanjai?
Kapcsolódó kérdések: