Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért is olyanok osztják az...

Miért is olyanok osztják az embert, akik egyáltalán nem voltak akkora szarban, mint a segítségkérő?

Figyelt kérdés
Ez így elég átlátszó. Ha valaki kérdezi, hogy mit kezdjen az életével, mert szart sem ér, miért olyanok írogatnak neki és titulálják lúzer p*csnek, akinek eddig az volt a legnagyobb gondja, hogy a 3 közül melyik csaját húzza meg aznap, vagy melyik kocsijával menjen dolgozni? Az ilyen embereknek pozitív visszajelzések és TÁMASZ szükséges, nem földbetiprás, mint ami általában jutni szokott nekik.
2013. jan. 29. 18:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
kedves kérdezö én napi x orában ezel foglalkozom hogy helyreállitsam az emberek lelkivilágát... nem tudom mit vársz ... most komolyan elvárják h helyettuk csajozzunk? esetleg tartsam a gyertyát is én navigáljam el? mindenkinek ott van a zsebében az a bizonyos talentum... csak rajta mulik mit kezd vele
2013. jan. 29. 18:55
 12/34 anonim válasza:
46%

Én is kiosztom őket,pedig nekem nem az volt a legnagyobb gondom,hogy melyik csajt húzzam meg.Állandó jelleggel pofára estem.Vagy már volt barátja a kiszemeltnek,vagy közölte,hogy más tetszik neki,vagy éppen valaki mást választott a leányzó,engem meg csak hülyített.

Most akkor én is írjak ki valami szánalmas kérdést és sírjak,meg picsogjak,mint egy fürdős kurv@?Attól nem lesz jobb,hogy ha itt rinyálsz.Talán azt hiszed,hogy majd valakinek kellesz szánalomból?Embereld meg magad és szedd össze a golyóidat!

2013. jan. 29. 18:56
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem, csak meg kellene végre érteni, hogy nem mindenki egyformán dolgozza fel a kudarcokat!
2013. jan. 29. 18:58
 14/34 anonim ***** válasza:
Lehet azert mert a.kérdező problémája tikfing a többiek problémájához képest. És/VAGY nem szeretik a rinyát.
2013. jan. 29. 19:01
 15/34 anonim ***** válasza:
Figyelj szard le a rossz májú, éretlen kis *öcsöket. Majd fognak még szenvedni csajtól ők is.. Sok emberben annyi jó érzés van, mint egy zsák krumpliban.
2013. jan. 29. 19:01
 16/34 anonim ***** válasza:
én 80%ban itt minid épitö jelegu tanácsot adok és tudom hihetetlen de aki eddig rámirt mert valamire kiváncsi volt. mindenkinek normálisan segitettem átbeszéltem vele és ráébresztettem a válaszára. nem a bizonyitványomat akarom mutatni csak néha ugy vélem vádaskodás hellyett elöbb néz a „kulisszák” mögé is... :—)
2013. jan. 29. 19:02
 17/34 anonim válasza:

Az rendben van.De ott van a mondatodban,hogy "feldolgozni",na a hozzád hasonlók ezt az egyet nem csinálják.Túl kell tenni magad ezen az egészen és tudomásul venni,hogy több száz millió lány van kint a világban és nem mindegyik ugyan olyan,sem kívül,sem pedig belül.

Nekem sincs barátnőm,de egyszer biztos lesz.Lehet,hogy addig még 20-szor fogok padlóra kerülni,de azért vagyok férfi,hogy ha az élet földhöz vág,akkor felálljak.

2013. jan. 29. 19:02
 18/34 A kérdező kommentje:
Nemfogodmegtudni: "hozzád hasonlók" - tessék, ez az. Egy szóval nem mondtam, hogy rólam van szó, de el vagyok ítélve.
2013. jan. 29. 19:04
 19/34 anonim ***** válasza:
Továbbmegyek. Még ugyanaz az ember sem egyformán dolgozza fel a kudarcait. Változunk, érünk. Ha valaki itt kérdez, lehet, hogy pontosan ezekre a reakciokra is kiváncsi. Talán tanul belöle valamilyen formában. Aki támaszt keres, barátaihoz, rokonságához, esetleg "szakemberhez" kellene fordulnia.
2013. jan. 29. 19:05
 20/34 A kérdező kommentje:
Huszonegy: továbbmegyek! És akinek nincsenek olyanjai?
2013. jan. 29. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!