Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szarban a haza. Ötletek, hogy mit tegyek?
Né' meg mikor írom ezt a kérdést!Nah,most azért vagyok fent,mert nem tudok aludni,mert este 11 után 2-3 csávó(1 telón,1x) felhívott és azt mondták,hogy nem vagyok szűz.Na,most ezt a pasimtól tudták meg.De megmondtam neki,hogy ne mondja el senkinek,hogy lefeküdtem vele,ugyanis annyira szeretem,hogy neki adtam a szüzességem.Aljas volt,mert azt mondta,hogy nem vagyok jó az ágyban.De b'sszus én kezdő vagyok,de amúgy ő is szar volt,pedig ő azt vallja,hogy már nem egy lánnyal volt!Haragszom rá...szakítsak vele?Csak egy átb'szott Trófeának érzem magam.Megalázott.
15/L
Szakíts vele hamár ezt megtette...Igen,igen eléggé 1értelmű hogy Trófea lettél.GG Hozzá! ^.^
Eléggé beképzelt lehet a barátod! ;)
Most biztos nagyon büszke magára.
Szerintem szakíts vele.
Szépen fel van építve ez a világ, de nem jósolok túl sok jövőt neki, változások vannak készülőben, reméljük sikeresek lesznek!
17/F
BTW: сука... = )))
Ha ez így igaz, akkor szakíts. Mocskos dolog elpletykálni azt, amire megkérted, hogy ne tegye.
Meg aztán első alkalom után ócsárol? Örült volna, hogy őt éri az a megtiszteltetés, hogy első lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!