Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni? Ötletek?

Figyelt kérdés

Van egy volt osztálytársam, aki még gimiben tetszett egy ideig és úgy alakult, hogy egy városban járunk egyetemre. Nem sokat beszélünk, de 3-4 havonta elmegyünk együtt (nem csak mi, hanem pár barátunk is) bulizni és olyankor olyan mintha minden nap taliznánk. Az egyik buli miatt többet leveleztünk és eléggé átment flörtölősbe a hangnem. Az a baj, hogy nem tudom, hogy hogyan tudnám úgy felkelteni az érdeklődését, hogy elhívjon valahova. Az sem biztos, hogy egyáltalán el tudna velem képzelni egy párkapcsolatot, lehet, hogy csak beképzelem....tudom, hogy 22 évesen ez nagyon gáz, de nem tudok mit tenni...mikor látjuk egymást akkor teljesen elolvadok tőle.

Ami megjegyzésem még lenne, hogy ő nem olyan, mint a legtöbb 22 éves srác..a bulikon sosem csajozik és amúgy sem nagyon tudom elképzelni...szóval kemény dió..viszont én tartom az elveimet és nem kezdeményezek így konkrétan, max. jeleket adok :)

Köszi :)

2011. szept. 23. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
reklá:
2011. szept. 23. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
m :D am nem tudom mit tehetnél
2011. szept. 23. 20:39
 3/6 Bogee123 ***** válasza:
Beszélgess vele a szokásos témáról, után ahirtelen hozd fel pl. ,,hallood mi lenne ha elmennénk valahova csak úgy dumcsizni egyet mondjuk a sütizőbe:)" ilyesmi...vagy fagyii...vagy egy kávé :D egyáltalán nem ciki, mert olyan édes, amikor két ifjonc felnőtt szerelmes :$ Szurkolok, jól sülhet el!=)
2011. szept. 23. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) de a lényeg az, hogy azt szeretném, ha ő hívna el, mert ha csak beképzelem ezt az egészet, akkor baromi ciki lesz a közös barátaink előtt :S Nem fejezem ki könnyen az érzéseimet és eléggé félénk vagyok kapcsolat témában :S
2011. szept. 23. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen aranyos csaj lehetsz, h ilyeneken gondolkozol. :) Örülök h vannak még ilyenek, nem csak olyanok, akik odadobják magukat a srácnak csak úgy :)Ha legközelebb együtt fogtok bulizni, majd foglalkozz vele sokat, hivd el beszélgetni, fogd meg a kezét, ha lesz rá olyan nem feltűnő alkalom, meg ilyenek. Ha bir téged, és még helyes lány is vagy, ő meg nem egy balfék, akkor vevő lesz rá, és biztos fog keresni téged. Én legalábbis úgy tennék...sok sikert :)
2011. szept. 25. 21:16
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi :) hát beszélgettem vele és amúgy azt mondanám, hogy flörtölt velem....kérdeztem, hogy ott lesz-e egy rendezvényen amit a sulink közösen rendez és először azt mondta, hogy hát nem tudja, mert reggel zh-t ír, de mikor elbúcsúztunk, akkor azt mondta, hogy szerinte akkor jön és akkor talizunk. szóval már csak az kellene, hogy valahol bulin kívül kette talizzunk....
2011. szept. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!