Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szombaton találkozunk, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton találkozunk, és emlékezetessé akarom tenni. Ötletek? Sokat, lécci!

Figyelt kérdés
Szombaton lesz 9 napja, hogy járunk, és a szabadban fogunk találkozni. Még szűz vagyok én is, és ő is. 14 évesek vagyunk. Csók már volt. Valami olyat akarok erre a randira, amit nagyra értékelne, és már alig várná a következő talit. Jöhet valami erotikusabb is, de ne felnőtteknek való, meg humoros is. A lényeg, hogy legyen emlékezetes. Tudtok ötleteket?
2009. máj. 6. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nemű vagy?:)
2009. máj. 6. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
legeloszor is lany vagy fiu vagy ?
2009. máj. 6. 20:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Lány!
2009. máj. 6. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

szerintem ennyi idősen ilyen friss kapcsolatban inkább arra koncentrálj, hogy megismerjétek egymást, tudd meg miket kedvel és miket nem és majd aszerint tudsz a későbbiekben a kedvében járni. egy idő után pedig ha már nagyon közel kerültök egymáshoz, akkor jöhetnek az erotikusabb dolgok, nem kell elkapkodni.

20éves lány

2009. máj. 6. 20:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Nah ezzel nem sokra mentem. Én örömet akarok neki szerezni. És am ismerem eléggé, mert előtte haverok voltunk!
2009. máj. 6. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
egyetértek az előttem szólóval! bár mi már régebbóta vagyunk együtt, mi is csinálunk most egy jó kis hétvégét: elmegyünk ebédelni, sétálni a csónakázótó környékén, kocsikázunk... stb. :) este meg esetleg egy jó kis buli :) ez véglis nektek sem lenne rossz szerintem
2009. máj. 6. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem érezzétek jól magatokat, amit meg akartok tenni azt tegyétek meg. Ha szabadban vagytok nagyon izgi valami eldugott helyen szerelmeskedni, vagy egy üveg bor mellett sokat beszélgetni, komoly dolgokról, hogy megismerhessétek egymást. Üvegezhettek is, csak ketten, a merésbe beépithettek szexuális feladatokat is:)

Én viszont azt mondom, hogy ne a 9. napot ünnepeljétek, egyszerűen élvezzétek egymást. Hidd el 9 nap az semmi, lehet, hogy neked óriásinak tűnik de nem az! Ha már most ünnepeltek elértékelődök a kapcsolat, nem lesz igazi ünnep az első év se! Az évfordulót bőven elég meggünnepelni...gondolj a házastársakra, szerinted ők 9 naponta ünnepelnek?)

2009. máj. 6. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
hát, ha azzal nem szerzel neki örömet, hogy kiismered mint szerelmet, és a kedvében jársz, akkor sajnálom:) 14évesen nem ilyenen törtem a fejemet, különösen nem 9 nap után.
2009. máj. 6. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
en 14eves lany vagyok en is jartam tobb mint egy evet a bartommal de azt hogy egy eve voltunk egyut ugy unepeltuk meg h elmentunk a cukrazdaba es utana lementunk a tiszara piknikezni !!! 9 napot nem kel olyan nagy dobra verni . szerintem vegyel egy szives keptartot es ted bele a te kepedet , vagy keszits valamit !!!
2009. máj. 6. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
sz0pd le :D
2009. máj. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!