Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szombaton találkozunk, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton találkozunk, és emlékezetessé akarom tenni. Ötletek? Sokat, lécci!

Figyelt kérdés
Szombaton lesz 9 napja, hogy járunk, és a szabadban fogunk találkozni. Még szűz vagyok én is, és ő is. 14 évesek vagyunk. Csók már volt. Valami olyat akarok erre a randira, amit nagyra értékelne, és már alig várná a következő talit. Jöhet valami erotikusabb is, de ne felnőtteknek való, meg humoros is. A lényeg, hogy legyen emlékezetes. Tudtok ötleteket?
2009. máj. 6. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 9 napra képet sem érdemes adni. Én se adtam a barátomnak 371-szer ajándékot, és szerintem nincs is ilyen ember. Nem piszkálás, de tényleg tök felesleges...Mit kell egy 9. napon emlékezetessé tenni? Ja, attól még, hogy haverkodtál vele, a haverkodás már eleve más, mint a barátság, szóval nem hinném, hogy annyira sok mindent tudsz róla. Tényleg inkább ismerkedjetek.
2009. máj. 6. 22:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezt a 9 napot nagyon félreértettétek. Én ezt nem ünnepelni akarom, egyszerűen csak örömet okozni neki. A 9 napot azért írtam le, hogy nehogy olyan dolgokat írjatok le, amiket ti pl egy év múlva csináltatok. Asszem félreértettétek!
2009. máj. 7. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!