Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem nagyon nagy szarban vagyok. Mi a fene van itt? És mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a barátnőmnek van egy pasija aki irtó helyes és meg mondom őszintén meg tetszett nekem. A baj az hogy a csaj nagyon idegbeteg és baromira féltékeny típus szóval igazából még beszélnem sem szabadott volna a sráccal. Amikor csak ketten voltunk a folyosón a sráccal akkor el kezdte nekem mondogatni hogy milyen izmai voltak meg hogy van róla izmos kép is. Azt viszont tudni kell hogy mostanában nagyon sokat veszekednek és emiatt a csaj egyre bunkóbb a srác meg egyre idegesebb. A csaj el mondta nekem hogy ha meg tudná hogy valakivel meg csalja őt a pasija akkor le lőné a csajt is meg a asrácot is. És álmodtam is velük. Azt álmodtam hogy a srác hót részegen a csaja előtt át ölelt és össze vissza mondogatta hogy milyen szép vagyok, az álomban az is volt hogy a csaj teljesen ki használja a srácot. Most mi a f*sz van? Mit csináljak?2012. okt. 20. 15:22
1/5 anonim válasza:
te miért félsz ilyen betegesen az igekötők és az igék összekapcsolásától? írd csak egybe őket nyugodtan :) megmondom, megtetszett, stb.
ha legközelebb a folyosón leszel, inkább menj be egy nyelvtanórára, és ne a srác bicepszét nézegesd.
2/5 anonim válasza:
nyúld le a srácot, az idióta lánnyal meg ne foglalkozz.
3/5 anonim válasza:
Ha egy pasi azt mutogatja,hogy ilyen izmos meg olyan izmos máris beleesel???Ez nem normális!Ha barátnődről van szó akkor miért írsz ilyen rondákat róla? Ha tényleg a barátnőd képes lennél eldobni a barátságát egy izomagyú hülye miatt?Előbb ezeken gondolkozz el aztán azon,hogy kell neked tényleg ez a pasi vagy nem?!
4/5 anonim válasza:
most vagy en vagyok irto masnapos,vagy eleg ertelmetlen ez a kerdes...
na mindegy.
szoval
1,miert mondasz ilyeneket az allitolagos baratnodrol?
2,ha az o pasija,ne nyuld le.undorito dolog,es a baratnod le is lohet. :D
3,az almokkal ne foglalkozz. tudatalatti dolgok,de nem kell nekik nagy feneket keriteni.
es gondolkozz racionalisan.egy bicepsz semmit sem jelent :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!