Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak hülyített? Nem hiszem el.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak hülyített? Nem hiszem el.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki csak úgy random bejelölt, elkezdtünk beszélgetni, tök jól elvoltunk, nem egyszer 3-4-ig írogattunk egymásnak. Aztán, írt valamit, ami bók akart volna lenni, de csak egy kis szégyenlős dicséret lett belőle (megköszöntem). Azóta pedig rám sem ír, én ráírtam 3-szor, mindig volt kifogása, hogy pont most akar lemenni, meg hogy csak felnézett, hogy mi újság, mindig lerázott, és ez rosszul esik. Már minden szart amit kiposztol, belájkolok, hogy lássa, ITT VAGYOK, ÍRJ MÁR RÁM TE KÖCSÖG, de semmi, és én kezdem magam nagyon rosszul érezni miatta. Nem vagyok szerelmes, csak hiányzik az hogy beszélünk. És ő is hiányzik, úgy mint egy jóbarát. úgy érzem cserbenhagytak :'((

14L

2012. aug. 9. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi? EZ még csak a jéghegy csúcsa ha ezt nem bírod ki ne sokat randizzál.
2012. aug. 9. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
:((( ez van velem is, én se vagyok még szerelmes, csak itt ő a 14 éves lány, és tegnap csak úgy eltűnt, nekem csak hiányzik, hogy valakit megölelhessek:$ mi vagy 7-8 órán át beszélgettünk előtte folyamatosan, most meg nem ír vissza :( én sose csinálnék ilyet ://
2012. aug. 9. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
"köcsög" Gratulálok.
2012. aug. 9. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a baj? Nyilván ő már nem akar beszélgetni veled, előfordul, ne nyomulj utána, mert szánalmas.
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen random ember akkor az is lehet, hogy "trófeákat" gyűjt. Hány csajt tud szédíteni, milyen helyes. A 14-15-16 éves srácok még ilyenek. Persze nem mind. De szerinted milyen lehet egy random jelölgetős ember.

Ne foglalkozz vele! Olyannal foglalkozz akit ismersz is! :D Nyugi hamarosan fetrengve nevetsz ezen a srácon :D

6/8 A kérdező kommentje:
oké, nem akar beszélni, de akkor mondja meg vagy töröljön, vagy bármi, nem az hogy vissza sem ír. de ezt nem tartom valószínűnek, egyik napról a másikra így megváltozott?
2012. aug. 9. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy közben bejött a képbe egy másik lány, és alakulnak köztük a dolgok.

17/L

2012. aug. 9. 20:59
 8/8 A kérdező kommentje:
én ezt mind megértettem volna, ha leírja...
2012. aug. 9. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!