Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hülyített? Nem hiszem el.
Van egy fiú, aki csak úgy random bejelölt, elkezdtünk beszélgetni, tök jól elvoltunk, nem egyszer 3-4-ig írogattunk egymásnak. Aztán, írt valamit, ami bók akart volna lenni, de csak egy kis szégyenlős dicséret lett belőle (megköszöntem). Azóta pedig rám sem ír, én ráírtam 3-szor, mindig volt kifogása, hogy pont most akar lemenni, meg hogy csak felnézett, hogy mi újság, mindig lerázott, és ez rosszul esik. Már minden szart amit kiposztol, belájkolok, hogy lássa, ITT VAGYOK, ÍRJ MÁR RÁM TE KÖCSÖG, de semmi, és én kezdem magam nagyon rosszul érezni miatta. Nem vagyok szerelmes, csak hiányzik az hogy beszélünk. És ő is hiányzik, úgy mint egy jóbarát. úgy érzem cserbenhagytak :'((
14L
Ha ilyen random ember akkor az is lehet, hogy "trófeákat" gyűjt. Hány csajt tud szédíteni, milyen helyes. A 14-15-16 éves srácok még ilyenek. Persze nem mind. De szerinted milyen lehet egy random jelölgetős ember.
Ne foglalkozz vele! Olyannal foglalkozz akit ismersz is! :D Nyugi hamarosan fetrengve nevetsz ezen a srácon :D
Az is lehet, hogy közben bejött a képbe egy másik lány, és alakulnak köztük a dolgok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!