Szerintetek ezek kizáró okok arra, hogy elmenjek egy 2napos osztálykirándulásra? 12/L
Hát azért ne már, hogy 2 napért (egy éjszaka) kb:12000-t kiadjunk, nem? Nagyhegyes---> Miskolctapolca
És már előlegeket kéne beadni, úgy, hogy azt sem tudjuk, hogy mikor megyünk, meg mondják, hogy nagyon jó a szállás stb... nem átverés? Még a hely is talán most lesz biztos, hogy Miskolctapolca.
És ráadásul nem csak a mi osztályunk menne, hanem még a másik is (kettő hatodik van). Sajnálnám azt a sok pénzt is, mert most szeretnék egy új szemüveget (majd mondom Anyáéknak), csak félek, hogy nem hiszik el, hogy már nem jó. Úgyvolt, hogy hordtam, aztán abbahagytam, mert nagyon utáltam, és azóta persze sokat romlott a szemem, és fáj sokszor a fejem, de most jöttem rá, hogy talán a szemüveg hiánya miatt. Távolra látok amúgy rosszul. Szóval, lehet jobb lenne hordani, de nem tudom, mondjam -e a szüleimnek. Tényleg, ha már felveszem, akkor nem látok benne olyan jól, mint régen, meg már kicsi is rám :D :((( Inkább arra kéne költeni.
Ugyanakkor ha nem mennék, félek, hogy ők tudnának közözs élményeket felidézni, én meg csak "aha-hümm"-öznék.
Fűzzetek hozzá, léci!
Melyiket érné meg jobban?
elég drágának tűnik
én még hatodikban biztos a kirándulás mellett döntöttem volna, kicsit idősebben az egészség mellett, most meg már nem tudom :DD
de amúgy az tényleg sz*r, hogyha kéne szemüveg, és nem hordod, ha meg a fejed is fáj..
de hát ma már csak így megy ez pénz dolgában, vagy ez vagy az..
egyébként ha van kereted, akkor a lencse nem olyan drága, ha nincs semmi extra, csak homorú lencse, optikában meg kell kérdezni, hogy tudnak e bele lencsét gyártani, így elmehetsz kirándulni is, meg még látni is fogsz :O
amúgy ki szervezi az egészet, lehet valami ismerősnél lesz, és azért ilyen drága, mert lehúznak :D
ez májusi kirándulás? akkor szokott nem?
"vagy menjenetek máshova:) Vagy inkább nyáron menjetek el osztálytáborba"
igen-igen, de ő csak egy ember az osztályból, gondolom pont lesz*rják, hogy mit mond, ezt inkább az osztálytársakkal, haverokkal kéne először megbeszélni, aztán ofő órán vagy mitek van nem?
1 éjszakáért 12000, hová mentek, a grand hotelbe? Rablás.
Én nem mennék. Ez a szemüveg dolog eldönti a kérdést. Egy 2 nap - 1 éjszakás kirándulás max. akkor ér meg ennyit, ha minden szobában van yacuzzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!