A legjobb barátnőmnél ottalvos buli lesz ma de nekem megjött elég szépen szerintetek elmenjek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 09:21
2/10 anonim válasza:
Tampont vagy betétet gondolom használsz, és wc is biztos van náluk. Akkor hol a bibi? Ja és a barátnőd is nőből van, tehát neki is volt már ilyen.
3/10 anonim válasza:
Én inkább nem mennék, ilyenkor tényleg kényelmetlenebb, biztos lesz máskor is ottalvós buli, miért ne lehetne kihagyni.
4/10 anonim válasza:
nyugodtan menj el. vigyél betétet/tampont de barinődnek is biztos van. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem megyek most már mind1 ugye 5-en lettünk volna de egyikuk sem mondta h kár v valami hanem csak ok egyedül a szervező barátnőmnek hiányzok :/ jobb is h nem mentem el....
2012. dec. 30. 17:35
6/10 anonim válasza:
Meg is érdemled, hogy ha ilyen hisztis vagy, hogy egy menstruáció miatt kimaradj egy buliból. Nagyon sok mindent ki kell akkor majd még hagynod az életben,de Te tudod.
7/10 A kérdező kommentje:
Mert az majd jobb lesz ha alszom a földön a fehér padloszőnyegen a hálozsákban és mindent összevérzek...
2012. dec. 30. 18:14
9/10 A kérdező kommentje:
te beteg vagy :ˇˇˇˇD :"")
2012. dec. 31. 14:44
10/10 anonim válasza:
Te vagy beteg. Miért kellene kötelezően mindent összevérezni? Hülye vagy, hogy emiatt kihagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!