Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utáljátok a strébereket?

Utáljátok a strébereket?

Figyelt kérdés
Az osztályban van két "tökéletes" lány.Szín ötös mindkettő nyalizna állandóan beköpnek.Nagyon le kéne őket verni.Ti is utáljátok az ilyen lányokat?
2009. aug. 31. 19:32
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
34%
én megrépáznám mindkettőt, nem kizáró ok ha okos.
2009. aug. 31. 23:09
 22/39 anonim ***** válasza:
66%

Utáljátok csak őket, gyökerek. Nekik köszönhetitek hogy itt is megoszthatjátok a hülyeség eme fajtáját is. Mondom ezt én, aki már 2szer pótvizsgázott és annak örül hogy nem bukik meg.

Ja, hogy beköp titeket mert "rendetlenkedtek"? Hát akkor azokat lehet utálni, de nem azért mert jó tanuló, ugye? Hanem mert spicli. Ez olyan mintha két szemüveges ember bunkó lenne veletek, ezért a szemüveges embereket utálnátok.

2009. szept. 1. 02:25
 23/39 anonim ***** válasza:
34%

Az ilyeneket a tanárok sem szeretik általában. De nyugi ők örökre valakinek a csicskái maradnak, hiába tanulnak jól. Sosem lesz sok barátjuk, sosem fogják élvezni az életet.

Azért magadnak valaki csicskái, mert a vezetés nem lesz a vérükben, nem fogják elhinni, hogy képesek valakit itányítani. Mindig arra lesz szükségük, hogy valaki irányítsa őket, megmondja, hogy figyu cimbi, ezt meg azt csináld és akkor ügyes leszel. És ők benyalnak tövig 2x és sosem fognak kitöni a szerepükből.

2009. szept. 1. 09:12
 24/39 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó vagyok, a beköpős, tövig nyalós stréberekről beszélek, nem azokról, akik okosak. Nekem is jeles érettségi bizim volt, de sosem voltam ilyen. Szóval csak ezért ne pontozzon le egyetlen okos ember sem:) Bár, aki okos az csak nagyon idióta válaszoknál nyom pirosat:P
2009. szept. 1. 09:15
 25/39 anonim ***** válasza:
83%

Én a tegnapi 20:20-as vagyok.

Itt valaki összekevert a számítógépésszel, azért volt félreértés. Én azóta sem írtam semmit.

Nekem volt a köztársasági ösztöndíjam, ezért engem kell szidni, nem őt.

Mindenkinek igaza van abban, hogy a tanulás magában nem biztosíték a sikerre. Ezt velem az oktatási rendszerben senki nem közölte, itthon sem mondták (szüleim is tanárok voltak), ezt az első munkahelyem személyzetise mondta nekem életemben először. Kb. 5 évvel volt idősebb nálam, ő is kitüntetéses diplomával végzett, és jól ráérzett arra, hogy erre az infóra nekem is szükségem van.

A jó tanulás arra jó, hogy meglegyen a belépőjegyed azokra a helyekre, ahová a közepesek soha nem juthatnak be. Én egy nagyvállalat legelitebb osztályán kezdtem (ez 10 éve volt), utáltam, de kifejezetten jó referencia volt a továbbiakra nézve. Már 4 gyerekem van, de sose volt probléma az elhelyezkedés (eddig). Az igényes, önálló munkamorált az iskolában szereztem. Barátaim vannak, nem sok, de jók.

Én nem vagyok nagyra magammal. Akinek jó esze van, és szorgalma is hozzá, az örüljön, hogy jobb helyzetben van az átlagnál. Én ezeket középsulis korom óta ajándéknak tekintem, és hálás vagyok értük. Senkit nem nézek le ezek hiánya miatt.

Az viszont bosszant, amikor engem irigységből lenéznek ezekért. Bár ez annak a jellemhibája, aki ezt teszi.

2009. szept. 1. 11:05
 26/39 anonim ***** válasza:
98%
nem, nem utálom őket, és nem kellene bántani sem őket... egyszerűen azért talpalnak, mert veled ellentétben ők tudják, hogy nem lesz belőlük semmi, ha nem tanulnak kitűnően... én kitűnő érettségit tettem a gimiben abból az egyik tantárgy emelt szintű volt...és mégis, az egyetemnek csak olyan szakjaira vettek fel, amikre annyira nem vágytam és semmit nem fogok tudni kezdeni velük... a hasznosabb szakokhoz sajnos nagyon kevés volt a teljesítményem...szóval ha valaki lenni akar valami, akkor annak strébernek és tökéletesnek kell lennie, nem elég szimplán jónak lenni....tudod, ha visszamehetnék az időben, engem is jobban érdekelne a jövőm attól, hogy mit nyafognak az osztálytársaim... sosem értettem, miért kell valakit utálni azért, mert jól akar tanulni...
2009. szept. 1. 11:24
 27/39 anonim ***** válasza:
82%

Ne keverjük azért össze azt, amikor valaki simán csak jó tanuló azzal amikor valaki beköpős.

Amúgy amikor én jártam még anno gimibe, 90% irigy volt csak simán a jótanulókra. Akkor még énis...aztán rájöttem milyen hülye voltam. Az iskolába nem bohóckodni kéne járni. Az meg egy nagy hülyeség, amit valaki írt előttem h "nem tudsz majd élményeket mesélni"....Ez nem igaz. Élményei mindenkinek vannak, max. másfélék, de ahhoz h ne legyenek élményeid üvegvitrinben kéne élned, de olyan meg nincs. Az meg a másik h inkább ne bulizzon 25 éves koráig, teremtse meg azt amire egész életében szüksége lesz, állás, anyagiak, stb.. 25 évesen elkezdhet bulizni, ha már van jó állása, nem késő az még. Inkább 25-30 éves korában kezdjen élni, mint 25 évesen kiégjen, arról nem is beszélve h megnézném egy idő után 0 pénzből, állás nélkül hogyan buliztok:)

2009. szept. 1. 13:09
 28/39 anonim ***** válasza:
76%

Nem utálom őket

Gondolj bele ha nem lennének

ki találta volna fel pl a kereket a gépjárművet

az internetet amin most is írsz?

2009. szept. 1. 15:51
 29/39 anonim ***** válasza:
53%
Undorító, aljas utolsó sz@rházi az ilyen. Természetesen utálom az ilyet, gimiben nyírtuk az ilyeneket, ahogy csak tudtuk. A csendes, segítőkész, kedves "stréberekkel" nincsen bajom.
2009. szept. 2. 00:41
 30/39 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászóló adta idáig az álláspontomhoz legközelebb álló választ :-D
2009. szept. 2. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!