Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Utáljátok a strébereket?

Utáljátok a strébereket?

Figyelt kérdés
Az osztályban van két "tökéletes" lány.Szín ötös mindkettő nyalizna állandóan beköpnek.Nagyon le kéne őket verni.Ti is utáljátok az ilyen lányokat?
2009. aug. 31. 19:32
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
85%
Miért kell ilyennek lenni?Irigyek vagytok rájuk,ez 100% kiérzödik a szavaitokon.A mának élek.ja,nekik jólfizetö állásuk lesz,ti meg segédmunkásként fogtok tengödni. Tehetségtelenek mindenben...na ne már,de most komolyan. Miért kell igy lenézni azt,aki szeretné vinni valamire. Nyalizik a tanárnak-én megfigyeltem,hogy az,ha érdeklödést mutat valami iránt és rákérdez,az már nyalizás. Szerintem ti tuti bukdácsolos mihasznák vagytok,akik irigylik a mások szorgalmát. Meg ha nem érdekelnének titeket nem irogatnátok ide.
2009. aug. 31. 20:14
 12/39 anonim ***** válasza:
90%

általánosban utáltam, szerintem valahol féltékeny voltam.

aztán mostmár rájöttem egyetemen, hogy egyrészt ők kapják az ösztöndíjat, másrészt ők mehetnek külföldre ösztöndíjakkal, őket fogják támogatni a tanárok álláskeresésénél, segítenek nekik, azonkívül jó szakemberek lesznek, így mások tisztelni fogják őket és jól fognak keresni.

szemben azokkal (pl én), akik végigbukdácsolják az egyetemet, alig értenek a szakmájukhoz, nincs semmi lehetőségük, esetleg ügyeskedéssel, megnyerő személyiséggel, kapcsolatokkal valamit elérhetnek, de olyan elismertek sosem lesznek.

ha visszamehetnék gimibe, sokkal többet tanulnék, és kitűnő lennék. és nem érdekelne, mennyire vagyok népszerű a lúzer rossztanulók szemében.

attól lesz önbizalmad később, hogy milyen sikereket érsz el a hivatásodban, nem attól, hogy mennyire voltál népszerű a gimiben. és ehhez nem kell nyalni a tanároknak, meg beárulni mást, egyszerűen tanulni.

2009. aug. 31. 20:20
 13/39 anonim ***** válasza:
73%

ma 20:20:

nem kell strébernek lenned ahhoz, hogy sikeres legyél.

én sem voltam az, mégis elég jól haladok felfelé az életben. az igaz, hogy érettségi után azé' nekiálltam tanulni. Egyszerre két suliba jártam, utána megint, de igazából a siker nem abban van ha sokat tanulsz a suliban, hanem abban, hogy mennyit tanulsz-gyakorolsz magadtól, akár otthon.

én programozó vagyok, itthon szereztem a tudásom 80%át. és megérte.

2009. aug. 31. 20:24
 14/39 anonim ***** válasza:
41%

Hát szerintem a mai világba már egyáltalán nem azon múlik, hogy hova jutsz, hogy mennyit tanulsz, hány diplomád van meg stb hanem hogy mennyi PÉNZED van. Ha van annyi, hogy ki tudj menni akár külföldre is akkor ott majd meglátod hogy nem azt nézik hogy hány papírod van, hanem hogy mekkora TAPASZTALATod van. Hamarabb felvesznek bárhova egy diplomázatlan embert, de ért a munkához, nem úgy mint az aki elvégzett 20 iskolát, de mégsem tud semmit.

A stréberek azok akik ezt nem látják át, csak tanulnak, azt hiszik hogy azzal majd jutnak valamire. Akkor mégis kinek van esze?

2009. aug. 31. 20:48
 15/39 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszokat:Csak a jövőjükkel foglalkoznak:cáfolnám.Én is 4-es tanuló vagyok.Csak pl. hülyeségből elkezdjük dobálni egymást dobálni gumilabdával a 32-ből 30-an.Jó nem kell játszaniuk,nem is szólunk hozzájuk annyit se mondunk hogy hajcihő facipő.Már mennek árulkodni a tanárhoz.Ezt a fajta strébert nem bírom elviselni
2009. aug. 31. 20:53
 16/39 anonim ***** válasza:
81%

hát ha neked az álmaid netovábbja, hogy külföldön pincérkedhess, vagy recepciós legyél, akkor valóban.

de külföldön sem fognak felvenni diplomás állásra diploma nélkül...

amúgy igaz, hogy nem a tanuláson és a jegyeken múlik minden hanem a munkatapasztalaton, szorgalmon és személyiségen is, de azért hátrányod nem fog származni belőle, ha jól is tanulsz.

2009. aug. 31. 21:18
 17/39 anonim ***** válasza:
30%

ma 20:12

Jajaja lehet véletlen egybeesés, de ez lesz az utolsó évem a jogon...

Hu de sokat irigykedek, hogy az olyanok mint te kb. ugyanannyit érnek el mint én, csak ők közben egy percét nem élvezték a gimnazista éveknek. :)

Ne tudd meg mennyire sajnállak, és lenézlek. Komolyan...

Te a tipikus mintapéldája vagy azoknak akik egy dologgal tudnak "kiemelkedni" ez pedig a színjeles bizonyítvány :S.

Semmi tehetség, semmi szórakoztató jellemvonás, semmi sportteljesítmény...

Ja, és kérlek, írd le még háromszor, hogy milyen dolgokat értél el, biztosan sok embert érdekel ;)

2009. aug. 31. 21:26
 18/39 anonim ***** válasza:
69%

nem volt színjeles bizonyítványom sohasem.

de asszem pont most árultad el a szintedet ezzel a lenézés dologgal. egy beképzelt barom vagy.

és az, hogy te elvégzed a jogi egyetemet, az szart sem jelent.

bekerülni be tud bárki aki kicsit is akar oda, vagy akinek a szülei pénzesek.

feltételezem, hogy a te szüleid is pénzesek és elkényeztetett vagy, abból ered általában ez a lenézős dolog főleg.

miből gondolod, hogy semmi tehetség, hm? nem tudsz rólam semmit. az irigykedés csak belőled árad. Ha nem irigykednél akkor nem lennél így kiakadva, h jajj senkit nem érdekel mit értem el, de közben meg dicsekedsz vele, hogy nah az utolsó éved.

el vagy szállva kicsit.

2009. aug. 31. 21:34
 19/39 anonim ***** válasza:
46%

Azt nem tűnt fel, hogy a többi válaszolót, aki strébernek vallotta magát egy szóval nem bántottam?

Te kezdted el felsorolni az eredményeidet, nagyképűen megosztottad a nem tudom milyen ösztöndíjaidat..

Csak miattad írtam ide, hihetetlenül idegesít ez a felfogás, hogy "essen hasra mindenki, hogy milyen király vagyok..."

Te meg csak legyél nyugodtan abban a tudatban, hogy gazdag vagyok, hogy szülők pénzelnek, és, hogy ők fizetik le a tanáraimat kb. 10 éve :)))

Na meg, hogy ők fizettek be egyetemre is. :D

2009. aug. 31. 21:43
 20/39 anonim ***** válasza:
77%

noh látod, itt az újabb példája annak, hogy hiába egyetemista valaki, attól lehet még hülye. bőven.

ugyan kérlek, sorold már fel milyen ösztondíjat soroltam fel?

és neked az dicsekvés, hogy elmondtam, hogy 2 suliba jártam egyszerre és, hogy utána sokat tanultam magamtól?

de lehet nem hülye hanem vak vagy és azért nem tudod mit olvasol/olvastál.

2009. aug. 31. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!