Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az oka annak,...

Szerintetek mi az oka annak, hogy idáig jutottunk?

Figyelt kérdés
Személy szerint szomorúan figyelem nap, mint nap, ahogy a világ egyre rosszabb lesz. Az emberek lesz*rják egymás fejét, folyamatosan bántják a másikat. Lehetne példálozni, de nem fogok, mert szerintem mindenki érti, hogy mire gondolok... Tehát a kérdésem az, hogy szerintetek miként jutott idáig az emberiség? Mi lesz ezután?

2013. jan. 20. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez mindig így volt, most is így van. Semmi sem változott. Szerintem.
2013. jan. 20. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindig ez volt, csak manapság mindenhol erőltetik ezt a 'találd meg önmagad' meg 'légy boldog' hülyeséget és ezért az emberek sokkal jobban ráparáznak minden apróságra és ha öt percig nem kicsattanóan boldogok, akkor már irány a pszichológus, mert baj van...
2013. jan. 20. 17:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet. :(
2013. jan. 21. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy, tehát az 5 perc boldogság ma már luxus? Szép, mondhatom. Nagyon egyet értek a kérdezővel, de nem kell ennyire dramatikusan felfogni a dolgokat. Én például megtaláltam a helyem a világban és nem csak a rosszat látom mindenhol. Ezért mondjuk teszek is. Nem nézek tv-t(tele van szeméttel) és nem is érdeklődöm máshonnan mi történik a világban. Anélkül is megtörténik, hogy tudnám, ezért nem látom értelmét ezeken zsörtölődni. Ha mások fel is hozzák a témát már tudják, hogy ilyenre nem vagyok vevő, nem vagyok partner egy ilyen beszélgetésben így békén is hagynak.
2013. jan. 21. 06:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Az meg a másik ha ki szeretnél mondjuk kapcsolodni pénz kell hozzá.
2013. febr. 14. 03:43
 6/6 anonim ***** válasza:

"Úgy, tehát az 5 perc boldogság ma már luxus?"

szövegértés meg 1-es???

2013. febr. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!